j atez uwazam ze droga ale mi sie podobaRagazza no mata extra, tylko troga...
Emilka spi 2x podczas dnia Rano ok 10 to zasypia sama po jedzonku leżąc na wersalce a potem to na spacerku w wózku jak wychodzimy ok 12-13 i jak wracam ok 16 to jeszcze spi w gondoli do ok 17 czasem 18 No a na wieczorne spanie po kąpieli to usypia sama w łóżeczku Nie ma na szczęście kołysaniaale mi chodzi o to w jaki sposób usypiacie dzieci, czy w wózku, czy na rękach, czy same zasypiają...
milutka204,![]()
![]()
Twoja córka waży tyle, co mój Alek, a jest młodsza
o długości ciała nie wspomnę
wiesz z jednej strony lekarz mowi ze to dobrze ze taka aktywna bo takie dzieci potem są uzdolnione i aktywne zyciowo no zobaczymy ...`ale najbardzoej cierpi na tym moja cierpliwosc ale jakos musze z tym wytrzymac porzeciez nie ja pierwsza i nie ostatnia są gorsze przypadki! no nie?? a ja musze nosic mam nadzieje ze to minie jak sie wyrzna te pierwsze ząbki... bo tak jak zle ulozona to juz ryk... i zauwazylam ze jej bardzo przeszkadza ze nie moze sobie usiasc heh..milutka ja to ci normalnie wspolczuje...i zarazem dziekuje Bogu ze moj taki spokojny, i ladnie spi i je, bo chyba sama bym nie dala rady z taka maruda na dluzsza mete
Ragazza śliczne ciuszki
Ragazza555, ależ cudne ciuszki
Ragazza sliczne ciuszki, ja tez kupuje duzo ciuszkow w ciucholandach, mozna na prawde extra rzeczy wyszperac i nie drogo. w sklepach nie oplaca sie kupowac bo drogo jak cholera...
czekam bo strasznie lubie ogladac foteczkia dzisiaj pocykalismy u mamy nowe fotki, ale wrzuce innym razem
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość