suprr wieścijak tylko jakis biznesik rokrece to bedziemy sie starac o rodzenstwo dla Milenki.

mi chłop ciągle marudzi, że za 5 lat (tak, jak ja chcę) to on będzie za stary na kolejne dziecko

ja to bym teraz dziewczynkę chciała

suprr wieścijak tylko jakis biznesik rokrece to bedziemy sie starac o rodzenstwo dla Milenki.
noo, nas też już denerwuje... wszędzie "kryzys, kryzys"jeszcze przy tym kryzysie..juz mi sie żygać chce za przeproszenie jak o tym słysze
wypełnia się papiery i w sumie tyle... trzeba być tutaj i pracować conajmniej rok, pierwszy etap to rezydentura czasowa, po 5 latach od dostanie tej można składać papiery o rezydenta stałego, a potem jak się go dostanie to o paszport i obywatelstwoa na czym to polega??
jedyne co polecam to L-karnityna do ssania 1000mg z firmy Olimp, żadne inne cuda na mnie nie działały, a tez się napróbowałama tak jeszcze wracjac do odchudznia..to stosowałs kiedys jakies specyfiki wspomagające ??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość