Witam
osita no to faktycaznie niezła akcja .Wiem,ze wszystko moze uczulac,nawet zwykle gumki na ktore ja np mam uczulenie ...Ale mam nadzieje,ze bedzie ok tabletki mi nigdy nie szkodzily wiec moze zastrzyk tez nie zaszkodzi,a jesli mi nie podejdzie to powroce znowu do tabletek...
Sylwia.O no np moja kuzynka przez spirale nabawila sie zapalenia jajnikow i jednego musieli jej wyciac ,a zas znajomej kuzynka miala ja zle zalozona i zaszla w ciaze,gdy lekarz jej ja zdejmowal cos tam uszkodzil i dziewczyna miala problemy z donoszeniem ciazy ..
Któraś z was pytala jakis czas temu na co sa rehabilitacje mojego synka tylko nie pamietam ktora,ach ta moja pamięć .....Wiec moj Mirek ma wzmozone napiecie miesni i musimy cwiczyc,ale juz jest poprawa,we wtorek dowiedzialam sie ze ma dziurke w serduszku z przeciekami i mam kolejnego dola...Niby mnie pocieszali ze to fizjologiczne i moze sie sama zrosnie,ale nie za fajnie jest uslyszec o wadzie serduszka swojego dziecka
Julia mi wczoraj i dziszmoczyla spodnie w przedszkolu-niewiem dlaczego bo zawsze ladnie wola siku-w domku sama siada na nocnik a tam sika w majtki
Dobra uciekam sprzatac bo mam sajgon w domku buziaki