a przed tym Miki szalał w brzuchu
Zdrobniale Miki od jakiego imienia? Moja kolezanka ma syna Mikolaja i wola na niego Miki
ramonka, dobrze, ze ta biegunka Ci juz przechodzi, a moze to byla grypa zoladkowa.
ziolo007, ale super, ze brzuszek Ci sie juz obnizyl, blizej porodu, moj brzucholek lezy caly czas na zebrach, niesamowicie mnie one juz bola, dziecko mnie kopie bardzo wysoko. Nie wiem jak dlugo te moje zebra to wytrzymaja.
Zreszta dodatkowo jestem przeziebiona, troche sie boje ze to moze ta nowa grypa, ale jestem dobrej mysli, ze to tylko zwykle przeziebienie, goraczki nie mam, jedynie czuje sie troche zakatarzona i slaba. Chyba jestem za bardzo przewrazliwiona.
moj maz wzial sobie dzisiaj wolne. Mamy troche czasu spedzic razem. To chyba dobrze. W koncu mamy czas zeby sobie porozmawiac o wielu sprawach. Ostatnio zycie troszke nam dalo popalic i pewnie to nie koniec, wiec nasze malzenstwo trzeba umacniac.
Masz racje
ziolo007, nad malzenstwem trzeba ostro pracowac, zeby nie dopuscic do zadnego kryzysu, a jakakolwiek rozmowa z druga osoba zawsze je umacnia.