Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 maja 2009, 22:05

Mama_Ania, :ico_pocieszyciel: kochana wiem co przeżywasz....

Z całego serducha życzę Wam zdrowia :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

06 maja 2009, 22:12

Aginka, dziękuję, ale już mi ręce opadają z bezsilności :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2009, 08:15

Dzien dobry ;->
U nas na szczescie dzisiaj tez ladniejsza pogoda,narazie jest jeszcze tak chlodno ale bedzie cieplej :-)No i moj humor to juz tez lepszy.. Dzisiaj od rana ladnie sprzatam domek,dzieci juz mam ladnie najedzone i teraz sie bawia i patrza na bajke w swoim pokoju. Dzisiaj jak posprzatam to tez idziemy na spacerek,a pozniej jak moj maz przyjdzie z pracki to jedziemy na zakupy dla dzieci,pampersy sie koncza Marcuskowi a pozniej to jedziemy tez do takiego sklepu z ciuchami,bo chcialabyms obie kupic pare bluzek i moze spodnie na lato juz zobacze.. i dzieciom tez jakies cos letniego kupie tak powoli mozna sie juz do lata przygotowywac :-> :ico_haha_02: Ale dzisiaj w nocy Nicolka nam zrobila numer.. smiac mi sie do teraz chce :-)
Wiecie mala to juz spi w swoim pokoju i czasami jej sie zdarzy przyjsc do nas do lozka w nocy,i zawsze jak przyszla do mnie to ja zawsze zanioslam spowrotem.. a dzisiaj mi rano moj maz mowi ze Nicolka przyszla do nas okolo 1 00 w nocy i najpierw postala z boku bo ja spie od brzega :ico_haha_02: a pozniej poszla tam gdzie mamy nogi i normalnie weszla do naszego lozka do srodeczka i tak juz zostala z nami spac.. A ja sie kaplam bo sie tak przytulilam do reki i troche mi za mala byla bo myslalam ze to reka mojego meza a to raczka byla Nicolki,dobrze sie jej spalo u nas w lozku w srodeczku :-D Co to za mala sprytna dziewczynka.. :ico_haha_02:

Mama_Ania oj biedne jestescie.. ja tez nierozumiem skad sie te chorobska biora i tak przyplataly do was i niechca was opuscic.. Zycze naprawde duzo zdrowka i wszystkiego dobrego,Trzymajcie sie :-> Wlasnie ta bezsilnosc jest najgorsza..

Gabi no wlasnie mam podobnie jak ty z Emi,dzisiaj tez u nas ladnie wiec i spacerek bedzie napewno.

A tak jak mowilam z nastepna dzidzia narazie czekamy.. Ale jeszcze raz bym chciala.. :ico_oczko:
Milego dnia wam zycze :->

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2009, 14:06

Hej,u nas troszke sie chyba plany zmienia..
Teraz wlasnie mi dzieci spia,Marcusek sie moze za chwilke obudzi powinien przynajmniej bo juz spi od 12 00 a Nicolka zasnela niedawno,i ja wymyslilam ze bede ciac Trawe. Juz taka duza urosla,i jak sie Marcusek obudzi to wezme go do wozka i moze chociaz na jednym ogrodku sie uda trawe skosic. Wykorzystam poki Nicolka spi,a Marcusek moze posiedzi grzecznie we wozku albo go dam do piaskownicy.. Do polodnia bylismy wlasnie w piaskownicy,dzieci sie fajnie pobawili i spokojniusie byly.No ok to ja uciekam wszystko przygotuje ,a jak moj maz przyjdzie z pracki to skosi reszte,a na zakupy pojedziemy jutro.. Oh myslalam ze dzisiaj no ale jakos moze to przezyje ;-> :ico_haha_02:

Gabi ja tez lubie zakupy ale czasami.. :->

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

07 maja 2009, 20:21

kilka fotek Ady

:-D
Obrazek

na plaży fajnie jest :ico_haha_01:
Obrazek

hej :ico_haha_02:
Obrazek

zadowolona po myciu samochodu z tatą :ico_olaboga: :-D
Obrazek

z Majką
Obrazek

pycha
Obrazek

ale była frajda
Obrazek

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2009, 22:21

Aniu, :ico_pocieszyciel: zdrówka życzę dzieciaczkom, a Ty trzymaj się, nie poddawaj się. Trzymam mocno kciuki aby choróbska szybko poszły sobie.

justyna, super fotki. Śliczna Ada :ico_brawa_01:

A my dziś zrobiliśmy sobie wycieczkę do Legnicy, tj. jakieś 60km od nas, pojechaliśmy do mojej kuzynki. Patryk tak się wyszalał z kuzynką,że całą drogę powrotną przespał.

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 maja 2009, 09:26

Iwonko, czyli wycieczka udana :ico_brawa_01:
jak najbardziej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

08 maja 2009, 10:38

Iwona H, dziękuje :ico_haha_01: :-)

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 maja 2009, 19:57

Dobry wieczor :->
U nas wszystko Ok,mamy taka zmienna pogode,raz swieci slonko a raz pada deszcz. Pozatym to trawka ladnie skoszona a i zakupy tez zrobione i wszystko kupione :ico_oczko: ale mi sie fajnie rymnelo..
Dzieci mi ladnie spia,Marcusek tylko budzi sie co jakis czas z placzem bo mu zabki ida.. albo jest za bardzo zmeczony.. dzisiaj to spal w ciagu dnia niecala godzinke.. No a Nicolka to lobuz jakich malo :-D Ale najbardziej to moje dzieci sie uwielbiaja bawic w piaskownicy..

Justyna super zdjecia,slodka Adusia widac ze to maly zywiol :->Cos podobnego jak moja Nicolka..

Iwona to mieliscie super wycieczke,syn sie wyszalal i spal fajowo :->

A ja mowie juz dobranoc jakas zmeczona sie czuje.. :-) :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 maja 2009, 16:59

oh.... rzeczywiście :-)

Patryczyku - my przede wszystkim życzymy Ci dużo dużo dużo dużo (...) zdrówka
:ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

[ Dodano: 2009-05-09, 17:13 ]
Wczoraj pierwszy raz obcięłam Malwince włoski teraz ma takie
Obrazek

dla porównania - wcześniej miała takie
Obrazek

[ Dodano: 2009-05-09, 17:17 ]
hi hi hi - jak zdjęcia - to pokażę Wam jak Malwinka czyta bratu bajki (wiersze zna na pamięć) hi hi hi
Obrazek

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”