hey kochane!!!
Ja znowu na chwilke wpadlam.
Madziorka jutro do Pl wyruszamy,bo sie pytalas ostatnio

Vinee juz wykurowana,ale dalej troche jednak nieswoja,widac strasznie po jej zachowaniu,sama nie wie czego chce,straram sie byc naprawde cierpliwa,ale czasami wymiekkam z deka...
Wszystkie fotki superasne,samych slicznych chlopaczkow mamy na watku
A dziewuszki tez niczego sobie,rzecz jasna!!
Spakowalam juz prawie wszystko,ja nie wiem jak kiedys sie zmiescialam z Vinee w jedna torbe,a teraz mam dwie gigantyczne,a dalej nie moge nic upchac,do podrecznego nic nie chce dac,bo pewnie i tak za Vinee bede latac,wiec nie potrzeba mi zbednego balastu...hihih..pewnie i tak bede miala znow nadbagaz tradycyjnie i zedra ze mnie kasiorke,no ale cos...na dwa miechy wszystko wydaje mi sie niezbedne,choc i tak odrzucilam sporo rzeczy droga selekcji,,hihih

Bablu sie zlapal za glowe i stwierdzil,ze syn musi byc nastepny,bo jak bedzie dziewuszka to nie wie jak my sie spakujemy..hehe..pozniej mu przypomnialam,ze przeciez i tak planujemy trojeczke wiec stwierdzil,ze chyba tira wynajmnie na lotnisko,bo bagaze sie do bagaznika nie zmieszcze jak bede tak pakowac sie..hihih
Wracamy do Uk 1 czerwca w trojke,Bablu do nas w maju,choc pewnie i tak przyleci na jakis weekend wczesniej
1000 buziakow i slodkiego dziecinstwa dlaEryczka z okazji ukonczenia roczku
sliczny z niego maly mezczyzna!!!!
Madziorka buziaki dla
Leosia w oczko!!!slodki jest na tych fotkach jak zawsze!!! I nam tu glupot nie wygaduj,ze jestes zla matka,no kon by sie usmial,to zupelnie normalne,kazda z nas miala roznego rodzaju wpadki,mi calkiem niedawno Vinee zaklinowala sie w oparciu krzesla,dokladnie w przerwie miedzy oparciem,wyszlam tylko na moment,zeby przyniesc joghurty z kuchni na 3 sekundy doslownie a ona ryczy w nieboglosy,za nic w swiecie jej wyciagnac nie umialam,sama bylam w domu,ona biedna uwieziona,a ja panika,pierwsze co pomyslalam,ze pojde po srubokret

,zeby krzeslo rozkrecic ,pewnie trwalo by to pol dnia,hihi....ona placze,a jak wytulmaczyc wystraszonemu dziecko,ze ma sie nie ruszac,bo plecki beda bolec,..w koncu jakos bokiem ja wyciagnelam,ale pozniej sama ryczalam jak bobr i sprawdzalam,czy wszystko z kregoslupem ok.....cala noc nie spalam...Bablu mial akurat nocki

tez sobie powtarzalam jaka to ze mnie matka,ale nie jestesmy w stanie wszystkiego przewidziec.
Beatka sukienka boska naprawde,kupuj i sie nawet nie zastanawiaj!!!Pozniej wklej na fotki jak juz bedziesz wystrojona w kreacji!!!Twoi chlopcy sliczni,ale Marcelek urosl!!!
Kasi.k wozek boski,widac,ze
Vikusia zadowolona z nowego pojazdu!!Buziaki z okazji ukoczenia 11 miesiaczkow!!
Eve trzymam za Was mocno kciuki,jestem przekonana,ze swietnie dacie sobie rade,do odwaznych swiat nalezy,ale wiem,ze pewnie nie latwo sie wybrac majac maluszka,pewnie rozne mysli kraze po glowie,ale dacie rade zobaczycie!!!! Ciesze sie bardzo,ze jest poprawa po wizycie u neurologa!!!

Buziaki dla Szymonka z okazji 7 miesiaczkow

Ja tez chetna jestem na spotkanko,jak juz wroce z Pl,moze cos zorganizujemy babeczki,w kocnu nie mieszkamy do siebie daleko!!!
Ela super fotki,oj ale bym sobie posmigala na wielbladzie,hihih!!!A Kondzio pewnie teraz odrabia zaleglosci z mamuska!!hihi
Wszystkie Was sciskamy i dzieciaczki oczywiscie,postaram sie wpasc na kompa jak bede w PL.trzymajcie sie cieplo!!!Buziole!!!