Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 maja 2009, 21:38

My również dołączamy się do życzeń - Patryczku wszystkiego naj... naj... naj... dużo zdrówka oraz sto lat.

Aginko, nowa fryzurka Malwinki super, a ta fotka z książką z zaczytaną Malwinką i wsłuchującym się braciszkiem rewelacja :ico_brawa_01:
Dziewczyny, przekazuje pozdrowienia od Justyny dla Was wszystkich
dziękujemy i również przekazujemy.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 maja 2009, 22:37

Dobry wieczor :-) I ja sie tez dolaczam do zyczen dla Patryczka,wszystkiego Najlepszego i duzo zdrowka i szczescia Patryczku :-)

Aginka sliczne zdjecia,i Malwinka w krotkich wloskach pieknie.. A Kacperek jaki pod wrazeniem jak mu Malwinka wiersze czyta,opowiada :-) Super..

A u nas dzisiaj byl naprawde piekny dzien,pogoda byla super,cieplutko i sloneczko swiecilo.A ja bylam na ogrodku z moimi dziecmi byla piaskownica,zjezdzalnia i hustawka,dolaczyla do nas moja kumpela Karen i jej dzieci Jonas i Alina i mowie wam jak sie ladnie bawily nasze dzieci razem.. cos pieknego..Marcusek i Alina sie bawili w piaskownicy tak ladnie a Nicolka i Jonas ganiali sie po ogrodku i zjezdzali i hustali.. Porobilam nawet kilka zdjec Slodkie wyszy :-> I pozniej moje dzieci wykapalam bo cale byly z piasku.A jutro to tutaj u nas jest Dzien Matki,jest tutaj w De troche wczesniej niz w Polsce,bo zawsze wypada Dzien Matki w De w druga niedziele maja. I ciesze sie bo lubie to swieto,to takie piekne swieto mamy :-> I jutro idziemy na obiadek do tesciowej,i przyjedzie nawet moj szwagier z rodzinka i mysle ze bedzie fajnie i milo i pogoda dopisze bo chcemy Grillowac :-> Pozatym to teraz wlasnie ogladalam moje pierdolki w tv,DSDS To jest cos takiego jak Polski Idol,i dzisiaj jest Final.. a ja chce zeby Daniel Schumacher wygral.. on tak pieknie spiewa.. No zobacze jak bedzie Endscheidungshow :-) to znaczy takie decydujace show,i zobaczymy jak widzowie zaglosuja kto wygra.. ciekawa jestem..
Pozatym to wszystko Ok.
Dobrej nocki wam zycze i buziaki :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2009, 08:30

Dzien doberek w niedziele :->
U nas dzisiaj bedzie sliczna pogoda,tak fajnie cieplo.. i ciesze sie bo bedzie Grill itd.. Pozatym to ciesze sie tez bo moje pierdoly(DSDS) tak jak pisalam wam wczoraj wygral wlasnie Daniel Schumacher.. oj ciesze sie bo taki ma specyficzny i super glos.
I tak to zaraz ide sie wykapac i ladna zrobic,a pozniej na spacerek jeszcze zdaze z dziecmi tez pojsc pewnie do lasku pojdziemy. Milego dnia wam zycze i do wieczorka..

Gabi dziekuje :-> A i wasza wycieczka tez bedzie pewnie udana :->

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

10 maja 2009, 11:26

Witajcie.
Dziękuję za życzonka Kluseczkowi :-)
Aginka, ładnie Malwince z takimi włoskami. A powiedz, nie bała się ścinania? Kindze jak chciałam obciąć, to bardzo prosiła "Mamusiu, nie, ja chcę mieć długie włoski".
Kristi, to się ładnie dzionek zapowiada. I oby jak najszybciej ząbki wyszły Marcuskowi.
Gabrysiu, dziękujemy za pozdrowionka od Justyny.

W piątek przyjechał do nas mój brat z żoną z Warszawy. Justyna jest chrzestną Patryka. Wczoraj był malutki torcik (tylko my i "warszawiaki" :-D). Cała impreza urodzinowa jest przełożona. Tak myślimy, że może zrobimy razem Kingi i Patryka.
U nas dziś po 14 będzie pediatra na wizytę kontrolną do smerfów. Mam nadzieję, że już będzie poprawa duża i dzieci w końcu zaczną zdrowieć. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2009, 15:34

Aginka, ładnie Malwince z takimi włoskami. A powiedz, nie bała się ścinania? Kindze jak chciałam obciąć, to bardzo prosiła "Mamusiu, nie, ja chcę mieć długie włoski".
wiesz co ???? to było tak - myła rączki w łazience a ja korzystałam z okazji :ico_haha_01: - ale szybko załapała o co chodzi .... była tak zdziwiona i zaskoczona że aż się jej to spodobało - dodam tylko że wcale nie ma równo obciętych włosków ( cięte na sucho i no i oczywiście ruszała się piekielnie)

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2009, 20:04

Witajcie wieczorkiem ;->
U nas dzien byl naprawde Piekny,pogoda dopisala i wszystko sie udalo.Byl najpierw obiadek,pozniej kawa i ciasto na koncu Grill bylo super,a i tesc juz ze mna normalnie rozmawia.. samo jakos tak wyszlo i juz jest Ok. Pozatym to dzieci sie wyszalaly na ogrodku,Nicolka byla zajeta robieniem dziadka za glupka a jemu jak to sie podobalo :-D a Marcusek sobie tez zawsze jakies zajecie znalazl a to drewienkami sie bawil a to bawlismy sie w a kuku ze tak sie chowal przede mna i pozniej znowu sie pokazywal udany chlopczyk,Nicolka to tak bardziej latala wszedzie i psocila a to poleciala do wody takiej deszczowki i tam sie tak uchlapala ze moj mezulek musial isc do domu po nowe ciuszki,ale na szczescie niemamy do naszego domku daleko od tesciow wiec nie bylo tak zle :->
I ogulnie wszystko super Minelo,porobilismy zdjecia i Pieknie wyszly :-)

Aginka ale udalo sie Mawlince wloski obciac i to wazne.. A my narazie nie bedziemy obcinac Nicolce wloskow.. niech rosna sobie :-)

Mama_Ania trzymam kciuki za twoje dzieci ze beda zdrowiec,a tak dzien nasz dzisiaj zapowiadal sie super i taki tez byl,naprawde wszystko sie ladnie odbylo :-)

A powiem wam ze nawet Jonas,ten syn mojej znajomej to nawet mi dzisiaj pogratulowal w Dniu Mamy,oh alez to bylo mile.. Piekny Dzien Mamy byl dzisiaj tutaj w De :->
Ok ide jeszcze do mezulka i dzisiaj sie poloze szybciej spac. Moje dzieci juz ladnie spia,Nicolka zasnela juz o 18 45 a Marcusek godzinke za Nicolka :-) Byly juz zmeczone te moje skarbki. No to zycze wam Milej Nocki i Dobranoc.Teraz na wieczor idzie Burza.. a caly dzien byla taka super pogoda. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 maja 2009, 07:17

Dzien dobry :-)
A moje dzieci jeszcze spia.Dzisiaj bedzie nawet w miare pogoda,jest tak fajnie po deszczu orzezwiajaco :-> I zaczynamy nowy tydzien.
Milego dnia wam zycze.

Gabi sliczne foteczki,i widze ze wasza wycieczka naprawde sie udala super.. Emilka jaka zadowolona :ico_brawa_01:

A ja moze tez pokaze wam kilka fotek.. :-) :

Nicole i jej kolega Jonas :-> :
Obrazek
Marcusek i jego kumpelka Alina :-) :
Obrazek
I domowe przedszkole :
Obrazek
Moj Marcusek :
Obrazek
Moja Nicolinka :
Obrazek
A to My,bardzo mi sie podoba to zdjecie :-> :
Obrazek

Do pozniej ;->

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 maja 2009, 13:40

Gabi, Kristi, zdjęcia extra :ico_brawa_01:
1 wrzesnia na 8-8.30 Emilka idzie juz normalnie do przedszkola :-)
super

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

11 maja 2009, 15:33

witam :ico_haha_02:
Gabi, Kristi, super fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Gabi super macie z przedszkolem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mi chyba pozostaje rozglądanie się za prywatnym albo jeszcze rok opiekunka . Chciałabym bardzo żeby Ada poszła do dzieci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 maja 2009, 21:09

Hej :)
Moje dzieci juz spia.
Dzisiaj do polodnia bylismy na ogrodku w piaskownicy a pozniej po polodniu poszlismy na spacerek do kiosku i do piekarza. Ogulnie dzien minal fajnie,ale jakos szybko??

Gabi super ze juz wszystko macie takie uzgodnione i pewne z tym przedszkolem,my tak samo tylko jeszcze musimy dwa terminy odnosnie przedszkola zrobic i bedzie Ok. Ale miejsce dla Nicolki jest tez napewno w przedszkolu :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”