dlon wchodzila mi miedzy piersi a brzuch wczesniej bylo to niemozliwe bo brzuch wyrastal mi spod piersiskad wiedzialyscie,ze Wam brzuch opadl

witam z rana
ja juz niestety jestem sama z Adamem tatus poszedl do pracy

ide sie umyc poki maly spi

dlon wchodzila mi miedzy piersi a brzuch wczesniej bylo to niemozliwe bo brzuch wyrastal mi spod piersiskad wiedzialyscie,ze Wam brzuch opadl
kochana moze nie bedzie tak zleja juz niestety jestem sama z Adamem tatus poszedl do pracymam nadzieje ze nie przeplacze dnia i bedzie ok mam dosc tej depresji
fajniedzis chyba fortunata wychodzi z Ola ze szpitala
pijemy kawkęczyli co ....pijemy kawke
ja też mam takie przeczucieja cos bardziej sie przekonuje ze urodze pozno ......napewno przenosze
ja tez tak mysle !!!mój T twierdzi ze jak sie cos zacznie to od razu na powaznie....ze to cisza przed burzą
ciekawemonia ciekawe ktora z nas pierwsza pojedzie na porodówke .......
w naszym watku srednio jeden dzidzius na tydzen
ja musze jechac jutro bo mam zwolnienie do dzisiaj a w ogóle mije lekarz przyjmuje na zapisy i pózniej ciezko było by sie wbic w jakis termin , a ta wizyte to mam bardzo poznozoola27, ja wizytę mam dopiero w czwartek ale tak myslałam ze pójdę w poniedziałek jak sie nic nie będzie działo
na mnie sie nie ogladajciekaweja obstawiam ze Ty
fakt ciekawe co z Barbarą ???ciekawe co u Barbary123 napisałam do niej eska ale nic nie odpisuje nie wiem
moze mam nieaktualny nr.tel
moze razem tego samego dnia pojedziemy na porodówkinamie sie nie ogladaj ja to sobie jeszcze z brzuszkiem pochodze czuje to
martwie sie
fakt ciekawe co z Barbarą ???
sprawdzał , pobrał posiew i powiedział ze wszystko jest w nalezytym porzadku ....o rozwarciu ani słowaa ostatnio jak byłaś na wizycie to sparwdzał szyjkę i czy masz jakieś rozwarcie
w zasadzie to obkupiłam mezaa jak sie udały zakupy w sobote co ciekawego kupiłaś
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość