aha wybaczcie ze mna dzisiaj cos nie tego jak bym miala zaraz zemdlec glowa mnie nie boli ale czuje jak by mi sie tam powietrze zbierało takie glupie uczucie
ja jeszcze musze 3 miechy odczekać , ale spytam się lekarz jakby coś u nas się zmieniło czy możemy wcześniej. w końcu minimum odczekane lidzia lekarz mówła że to mają być 3 @ czy dopiero po 3 pełnym cyklu czyli 4 @ możecie zaczynać
my jak zaczniemy staranka to też będzie tylko bez zabiezpieczenia, ale przez określonych dni jak wyjdzie to wyjdzie.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 09:28 przez jenny1983, łącznie zmieniany 1 raz.
jenny co do wagi - to ja mam 174 cm wzrostu i teraz ważę ok 56 kg. Kiedyś wazyłam nawet 50 kg ale wyglądałam tragicznie
[ Dodano: 2009-05-12, 09:29 ] jenny ja jestem zwolenniczka tego, zeby te pełne 3 cykle odczekac - sciany macicy Ci sie porządnie odbudują, cykl unormuje a przede wszytskim sił nabierzesz ja czekałam dużo dłuzej ale bardziej ze względów emocjonalnych i niegotowsci psychicznej.
a jak masz wątpliwosci - to idź do lekarza - jak najbardzej
eve pytam się bo ja mam 160 i waże teraz 45 kg jak poroniłam ważyłam 43 kg a wiem ,że waga może mieć wpływ na ciążę chociaż nie ma zasady jak we wszystkim.
eve dzięki za odp, mi czy tak lekarz każe odczekać 6 mc. może jak przytyje pozwoli szybciej
wiem ,że pisałam że narazie nie będziemy się starać bo brak kasy, ale mąż ma dostać 1 wypłatę w czerwcu i mam nadzieję, że może te staranka będzie możmna wcześniej zacząć a zresztą jak okres mi się spóźnił teraz to za bardzo się nie zmartwił.
kochana - moze nie o samą wage chodzi co o skutki niedowagi - u mnie byla to anemia, neidoczynnosć tarczycy itp. nie wiem czy to miało jakikolwiek wpływ na trudna ciażę z Jagą i poronienie Bliźniaków, bo wtedy już byłam wyleczona, ale na pewno nie decydujacy...
a pytałaś lekarza?
jak masz wszystkie badania w normie to powinno byc ok, hm?