asika82
4000 - letni staruszek

12 maja 2009, 12:07

chyba za duzo spie :-/ jak myslicie? od tego moze bolec?
moim zdaniem moze bo tez tak mam ,że jak za duzo spania to łepek boli. A co do leku to mozna apap jak dobrze pamietam, leki na paracetamolu ale w aptece doradzią najlepiej.
Isia ja tez prostuję włosy i tylko górę upinam ozdobnymi kokówkami. Miałam taką kiedys fryzurę i bardzo mi się podoabała i nadl podoba mimo,ze 5 lat od tego upłynęło.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 maja 2009, 12:14

mam apap w domu, ale nie chce go za czesto brac, raz na jakis czas mozna ale nie bede przeciez co drugi dzien łykac. wole sie chyba pomęczyc byle dzidzius był zdrowy...
sama nie wiem, a wizyte mam dopiero 3 czerwca :|

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

12 maja 2009, 13:27

witam

kurcze widze że przygotowania juz pełna para do zaślubin , fajnie przynajmniej macie zajęcie hihi :ico_oczko:

Magda dobrze ,że już jestes w domku i wszystko ok z dzidziolkiem :ico_haha_02:

a ja własnie przyszłam na troszke do pracy , pomocy biedaczyska potrzebują , więc pomagam , ale wiecie co nie wyobrażam sobie ,że nie dostane kolejnego zwolnienia , siedze tu godz i juz mnie wszystko boli , kęgosłup niemilosiernie , ani stac , ani siedziec , już sama nie wiem , spodnie mnie uciskaja chociaz jestem porozpinana na maxa, mam nadzieje ,że moja lekarka zrozumie to wszystko i wypisze dalsze L4 :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 maja 2009, 18:01

Czesc :-D nareszcie jestem, dzisia pół dnia latałam z bratową po sklepach oglądałyśmy wózki, bo ona niedługo rodzi. Ale niestety dla mnie wózków było hihi tylko jeden. I to nie jeszcze taki jaki mi sie podoba!!! Ale widziałam pojedyńczy taki sam jaki chce kupić podwójny i jest super!!!!
Magda33 dobrze że jesteś już z nami :ico_brawa_01: i co najważniejsze że w domku!!!! WYpoczywaj kochana i będzie napewno dobrze!!!
A jeśli chodzi o termin porodu to mi się musiałby przesunąć o dwa tygodnie do przodu bo tak wynika z usg. Ale mój lekarz i tak bierze pod uwage moja ostatnią @!!! Bo na usg może się to zmieniać za każdym razem.
asika82, napewno będziesz piękną panną młodą!!! A brzuszek urusł ale mam nadzieje że wzięłaś pod uwage to że i suknia będzie ślicznie leżeć :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

13 maja 2009, 08:51

Witam w środę. Wczoraj się nie odzywałam, bo przespałam prawie cały dzień :-D

Magduś81 u mnie liczą termin wg usg, bo po ostatnim poronieniu miałam bardzo nieregularne cykle i jakby liczyli od terminu @, to byłabym do przodu ok. 2 tygodni od terminu z usg. Dlatego birą pod uwagę tą opcję :ico_haha_01:
Też zaczęłam się rozglądać za wózkami, ale kupować będę dopiero pod koniec września. My chcemy kupić taki trzyfunkcyjny, tzn. gondola, spacerówka i fotelik.
Dzisiaj mam lenia tak, jakwczoraj i znowu pewnie większą część dnia prześpię :-D
Miłej środy!

Awatar użytkownika
wiolaw

13 maja 2009, 09:22

witajcie

wstawie wam kilka zaległych i obiecanych fotek :ico_haha_02:

to z 12.03
Obrazek

to z 23.04
Obrazek

nastepne z 11.05
Obrazek

a to moje ostatnie zestawienie ubraniowe , bardzo wygodne i z z zapaem
Obrazek

Awatar użytkownika
bigottka

13 maja 2009, 09:55

Witam laseczki
wiolaw, brzusio niezły :ico_brawa_01: a zestawienie też niezłe i wygodne.
Magda33, odpoczywaj kobieto ile wlezie najważniejsza jesteś ty i maleństwo.
Ja pomału się zbieram bo jadę na działeczkę bo ładna pogoda jest ładna więc kobietki miłego dnia i do usłyszenia później :-P

Awatar użytkownika
wiolaw

13 maja 2009, 10:39

bigottka, własnie zamówiłam sobie na allegro leginsy ciążowe :ico_haha_02:

asika82
4000 - letni staruszek

13 maja 2009, 11:48

Wiola widac ,ze brzuszek rosnie , tez chyba sprawię sobie takie leginsy :ico_oczko:

Dzisiaj mam dzień sprzatania. Muszę doprowadzić domek do stanu najlepszego żeby w sobotę nie wstydzić się przed gośćmi. W piątek poprawki kurze, podłogi a tak dzisiaj zamierzam całą resztę zrobić.

Jak tam brzuszki, mój grzeczny i bardzo nie daje znac o sobie.

[ Dodano: 2009-05-13, 11:48 ]
:ico_tort: :ico_kawa: za skończonych 17 tygodni :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 maja 2009, 12:20

Czesc brzuchy coraz wieksze :ico_brawa_01:
Magda33, rozumiem teraz to niech ci dobrze wyliczą ten termin, bo moją bratową tak załatwili że wysłali ją za wcześnie na poród bo też uważali że dzidziulka jest już donoszona wg usg. I ja dlatego się boje że oni tak mówią a usg może troszke przekłamywać!!! Ważne żeby słuchać swojego lekarza i będzie wszytsko dobrze!!!
I Madziulka odpoczywaj kochana jak najwięcej!! A wózek trzyczęściowy jest najlepszym rozwiązaniem, bo wychodzi najtaniej!!! I fajne wózki i duuuuży wybór jest koło Facotry w sklepie Dziecko na Granicznej!! Powiem ci że wczoraj objechałyśmy kilka sklepów i własnie tam i w Astrze jest najlepszy wybór i także pod względem cenowym!!
wiolaw, ale śliczny brzuchal :ico_brawa_01:
bigottka, miłego dnia ogrodniczko :-D
asika82, sprzątaj i odpoczywaj!!! Musisz być wypocząta na sobote!!! Niech ci ktoś pomoże w sprzątaniu!! I oczywiście olbrzymie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za skończone 17tygodni!!!

STawiam :ico_tort: za 5 okienko!!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”