Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

05 kwie 2008, 08:58

ewasiek, no wlasnie dopiero teraz patrze na godziny i widze ze ty i kocurka mnie ubieglyscie :ico_haha_01:
a ja nawet nie pomyslalam ze ktos tu moze zajrzec wczesniej niz o 7.00 :-D

M pojechal wlasnie z kolega ogladac samochod dla tego kolegi
a ja musze sie zebrac i jade gdzies bo w domu napewno siedziec nie bede :ico_nienie:
chyba dzis cieplo na dworku, ale slonce to tak poza chmur wyglada

a gdzie sie podziewa mam_zuzi????
co dawno jej posta nie czytalam :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

05 kwie 2008, 10:32

Hej dziewczyny,u nas tez pobudka o 7 jak zawsze ale tym razem Kacper tak fajnie sobie gadał w łóżeczku a mnie nawet nie chciało sie wstać to jeszcze pospałam troszkę.U nas tez pogoda super,słoneczko świeci.

Ewasiek super ząbeczek i jaka fotka fajna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Eska Twoja córcia śliczna :-D :ico_brawa_01: zdjęcia super i jakie ma rumieńce Olek na jednym :-D i żeczywiście musi być duży tak jak pisze Eve bo Kacper tez jeszcze nie dosięga nóżkami do ziemi.

hm.. nie pamiętam co jeszcze miałam napisać.
Justyna no ja jestem w szoku że marcelina sie już tak porusza i zaczyna wstawać sama :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla niej,czekam z niecierpliwością na linka.

eSKa
4000 - letni staruszek

05 kwie 2008, 11:10

Hej, u nas też pobudka o 7.00 , ja przed chwilą wróciłam z zakupów, w sumie same spożywcze ale jak to ja musiałam wstąpić do szmateksu i tam znalazłam super krótkie spodenki na lato dla Olka ze speedo za całe 5zł :-D

Teraz szybko musze posprzątać ugotować obiad dla nas i dla Olka , umyć włosy i na 15,00 jedziemy do cioci, nie chce mi sie za bardzo ale ona samiutka wiec trzeba ją odwiedzić.

NO pieknie i jeszcze teraz telfon ze dziadek wlasnie do nas jedzie , jak ja nie cierpie takich neizapowiedzianych wizyt :ico_zly:

Dzieki za komplemenciki , ciesze sie ze podoba wam sie moja córka :ico_oczko:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2008, 12:52

HEj,
no Eve, nie czytalas dawno mojego posta? :ico_placzek: Pisze po kilka dziennie, moze sie mijaja te nasze posty i dlatego nie czytalas. Wczoraj np napisalam ze jestes osoba z klasa :-)

Eska , ale sliczny Olus, az na bobaskach go sobie porzadnie obejrzalam :-) Super!!! no i faktycznie na tym jezdzidelku to wyglada na roczne dziecko a nie polroczne, szok :ico_szoking:

A w ogole laski, co Wam sie stalo? Dzis sobota, zazwyczaj tutaj w sobote echo az do poludnia a dzis az trzy z Was sie meldowaly o naprawde nieprzyzwoitej porze ;-)

A ja wlasnie pojechalam golarka meza, Nell padla i spi ale dzis musimy jechac po kwiatka doniczkowego dla znajomych bo idziemy dzis do znajomych na nowe mieszkanko zobaczyc.

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

05 kwie 2008, 13:01

u mnie to norma wstawanie po 6. Michałek mi robi pobudkę. Z reszta ja zawsze wczesnie wstawalam, no moze nie az tak :ico_oczko:

My nie idziemy na spacerek, bo misio ma katarek i trochę rano pokasływał.

Jeszcze nam się ogrzewanie i ciepla woda wylaczyla, bo byla jakas przerwa w dostawie pradu. Musialam z rana dzwonic po goscia ktory jest za to odpowiedzialny a on dopiero teraz przyszedl i wlaczyl piec.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

05 kwie 2008, 16:06

no Eve, nie czytalas dawno mojego posta? Pisze po kilka dziennie
no ale chodzilo mi o takiego długasnego, co zawsze w pamieci zostaje :ico_oczko:
napisalam ze jestes osoba z klasa
:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

my bylismy u znajomych, pojechalam samochodem z Szymciem ale zapakowalam tez wozek bo pomyslalam sobie ze moze pojdziemy z ta kolezanka i jej synkiem na spacerek no i dobrze przewidzialam :-D
Szymon zasnal na spacerku ale tylko na jakies 20min bo go pies moich rodzicow obudzil :ico_zly:
teraz wlasnie zjadl caly deserek 190g i zostawilam go w lozeczku, ale juz marudzi :ico_olaboga: chyba jej śpiący, dam go do wozka to zobaczymy :ico_noniewiem:

M ma dzis nocke, wiec wieczor samotny
ale o 18.00 siadam przed tv i ogladam "milionerów" bo dzisiaj laska bedzie miała pytanie za milion :-)

[ Dodano: 2008-04-05, 16:20 ]
Szymon spi wiec widocznie byl spiacy
a ja mam lenia i nie chce mi sie sprzatac :ico_placzek:

eSKa
4000 - letni staruszek

05 kwie 2008, 21:00

Od 16.20 takaaaa cisza :ico_szoking:

My po po odwiedzinkach, bylo milutko, teraz juz Olus dawno śpi, ja popijam winko, klikam i patrze na tv :ico_haha_01:
Jutro znowu dzionek w rozjazdach ale jutro bardziej się cieszę na ten wyjazd bo jedziemy w odwiedzinki do kolezanki ze studiów , która na dodatek jest w ciąży :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-05, 21:07 ]
a ja mam lenia i nie chce mi sie sprzatac
no to mnie pocieszylaś, a myslalam że to tylko ja taki leniuch, ja dziś w ramach sprzątania kazałam mężowi poodkurzać, wytrzec juz nie zdążyłam , a teraz to mi sie juz nie chce.
Eska , ale sliczny Olus, az na bobaskach go sobie porzadnie obejrzalam Super!!!
dzięki, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a na tym jeździdełku to rzeczywiście jakiś duży wyszedł

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

05 kwie 2008, 21:29

a na tym jeździdełku to rzeczywiście jakiś duży wyszedł
mnie i Marcinowi tak sie spodobalo to zdjecie ze kupilismy molodemu taki jezdzik na allegro. :-D
my tez wjechalismy z domku, bylismy u babci marcina, czyli prababci misia.
Porobilam zdjatek zeby misio wiedzial ze mial taka babcie :-D

misio usypia, ja ide sie kapac i spac.

milej nocki dziewczyny :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

05 kwie 2008, 22:24

kupilismy molodemu taki jezdzik na allegro
wrzuć linka to sobie obejrze ile takie cos kosztuje, będe miała radoche że zaoszczędziłam :-D :-D No a Olo jaki zadowolony jak się go pcha, byście widziały jego mine :ico_haha_01: Normalnie Kubica 2 :-D
Porobilam zdjatek zeby misio wiedzial ze mial taka babcie
My też mamy fotki z pradziadkiem i żałuje że dziś do cioci nie wzięłam aparatu bo ona juz tez starsza :ico_noniewiem: Niech nasze dzieciaczki potem mają pamiątki po bliskich. Ja żałuje że mam tak mało fotek z dzieciństwa. Ale moi rodzice to chyba jeszcze wtedy aparatu nei mieli :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-04-05, 22:27 ]
Ja chyba juz tez zmykam do łóżka bo znając życie jutro pobudka o 7.00 :ico_placzek: a tak bym pospala dłużej ,
A z drugiej strony to powinnam się cieszyć że synuś przesypia całą nockę bez pobudek, ale wiadomo że zawsze chce się wiecej :ico_haha_02:

Dobrej nocki

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

06 kwie 2008, 10:35

Hej dziewczynki,ja pierwsza w niedzielę :ico_szoking:
U nas noc taka sobie,co ja się położę to Kacper już sie budzi mam dość tych pobudek już.
Wczoraj bylismy na zakupach a tesko pierwszy raz z Kacperkiem i była wysprzedaż,kupiłam Kacperkowi pajacyka i body w samochody za 2.99zł :ico_szoking:
M ma dzis nocke, wiec wieczor samotny
ale o 18.00 siadam przed tv i ogladam "milionerów" bo dzisiaj laska bedzie miała pytanie za milion :-)
no właśnie i co wygrał ten milion bo ja też chciałam oglądać ale akurat bylismy na zakupach i niewidziałąm.

U nas pogoda sie zepsuła,pada i pochmurno jest chyba później pojedziemy do teściów,nie chce mi sie ale to wszystko dla Kacperka :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”