Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!

03 kwie 2008, 22:39

emalia30, mi sie tez podoba drugi zestaw ale skoro nie ma raczki-odpada :ico_nienie:
a czemu koniecznie chcesz kupic w Pl wozek?razem z przesylka pewnie sporo wyjdzie :-) tu sa Quinni bardzo podobne i rewelacyjnie sie prowadza moja przyjaciolka ktora jest na kwietniowkach wlasnie taki kupila i jes zachwycona :-) nie myslala o takim czyms?no i druga sprawa jesli nie daj boze cos nawali to masz reklamacje od reki w Byrne'sie gdzie pracuje daja nawet wozek zastepczy i wcale nie byle jaki a jak kupisz w Pl moze byc problem :ico_noniewiem: nie chce cie zniechecic ale warto o tym pomyslec :-)
Fajnie ze czujesz sie dobrze i dajesz rade tyle pracowac juz niedlugo bedziesz sie relaksowac z malenstwem i nie beda cie ganiac po pokojach :-) mam nadzieje ze nazbireacie ekipe zeby zawalczyc o swoje :-)
mikusia1 pisze:zrobie ten test jak niedostane za 3-4 dni @

zrob zrob a jak nadal bedzie negatywny wynik to moze warto isc do lekarza i sie zapytac czemu to tak :ico_olaboga:
Ja jeszcz jutro do pracy i weekend :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

03 kwie 2008, 23:12

Madziu a w ktorej ty kochana czesci Irlandii mieszkasz??i gdzie ten sklep moge znalezc?
ja wiem o motherandcare,mamas&papas,ale o Byrne-sie nie slyszalam a tyle tu juz jestem :ico_wstydzioch: ,moze jakies jeszcze inne sklepy znasz?
a ten
Magda Sz. pisze:Quinni
co twoja kolezanka kupila to ile dala??

uciekam spac
do juterka
spijcie smacznie
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-04, 07:19 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-04, 16:57 ]
witam was
ja dzis mam dobry nastroj o dziwo mimo pracy

dzis zlapal mnie nad ranem skurcz w lydce taki,ze szok i zaraz krzyk a maz mi na to szybko stan na rowne nogi,fajnie,ze sie da co nie ,sturlalam sie jakos i stanelam,przeszlo,ale noga bolala jeszcze pol dnia
te skurcze paskudne pamietam z pierwszej ciazy
ale byly one pod koniec-straszne sa
wozka nie wybralam i juz nie wiem sama,sen mi z powiek ten wozek spedza,zostane z niczym,za duzo tego a jak jeden ma cos co sie chce to znowu nie ma czego innego co by sie chcialo,podsumowujac to trzeba byloby zlozyc jakiegos skladaka z conajmniej z dwoch wozkow

u mnie sprawa z hemoroidami zelzala,chyba 3 tubki wykonczylam i paczke czopkow,jak na razie jest ok i oby tak zostalo,choc wiem,ze po porodzie wyjda mi takie jak winogrona ehhh

dzis jade do szpitala tam gdzie bede rodzic,odwiedzic kolezanke,urodzila 2 dni temu przez cc i jade podziwiac jej corcie Julcie jak i obadac warunki szpitala oczywiscie :-D

uciekam sie szykowac do szpitala
do pozniej

[ Dodano: 2008-04-04, 22:38 ]
a co tutaj takie pustki ???? :ico_olaboga:

bylam w szpitalu tam gdzie bede rodzic i powiem wam,ze bardzo mi sie tamtejsze warunki i opieka spodobaly a myslalam,ze bedzie zle
Znajomych coreczke dzis zabrali do drugiego szpitala i operowali
Uklad oddechowy byl polaczony z przewodem pokarmowym :ico_olaboga:
teraz juz malutka lezy i ma sie ponoc dobrze,mowia,ze nawet do miesiecy potrwa jak beda mogli ja zabrac :ico_noniewiem:
wspolczuje im bardzo i modle sie o zdrowko dla naszych pociech,oby takie rzeczy nas kochane dalekim lukiem ominely :ico_sorki:

uciekam spac
cos glowa mnie boli i gardelko ,syn kicha i pokaszluje jak i ma katar-cos jest w powietrzu
ten weekend w pracy :ico_zly:
milego wieczorku i kolorowych snow

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 kwie 2008, 00:22

dobry wieczor

emalia30,
emalia30 pisze:bylam w szpitalu tam gdzie bede rodzic i powiem wam,ze bardzo mi sie tamtejsze warunki i opieka spodobaly a myslalam,ze bedzie zle

to super najwazniejsze ze ci sie podoba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

emalia30 pisze:Znajomych coreczke dzis zabrali do drugiego szpitala i operowali
Uklad oddechowy byl polaczony z przewodem pokarmowym
teraz juz malutka lezy i ma sie ponoc dobrze,mowia,ze nawet do miesiecy potrwa jak beda mogli ja zabrac

ojejku wspolczuje kochana twojej kolezance
tez sie pomodle o jej zdrowko
bedzie dobrze zobaczysz

emalia30 pisze:,oby takie rzeczy nas kochane dalekim lukiem ominely

masz racje to jest wlasnie najgorsze :ico_placzek: :ico_placzek:
nigdy niewiadomo co nas spotka
ale trzeba byc dobrej mysli
tylko ty sie nam niezamartwiaj kochana :ico_nienie:
:ico_oczko: :ico_oczko:

emalia30 pisze:cos glowa mnie boli i gardelko ,syn kicha i pokaszluje jak i ma katar-cos jest w powietrzu

duzo zdrowka dla was kochani i niech te chorobska uciekaja precz
:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

emalia30 pisze:u mnie sprawa z hemoroidami zelzala,chyba 3 tubki wykonczylam i paczke czopkow,jak na razie jest ok i oby tak zostalo,

napewno juz niewroca niemysl o tym i o nich i bedzie dobrze :ico_oczko: :ico_oczko:
wazne ze ci pomogly te mascie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

emalia30 pisze:wiem,ze po porodzie wyjda mi takie jak winogrona ehhh

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
przepraszam ale sie usmialam hihi

a ja dzisiaj poznalam polke ktora mieszka obok mnie hihi :-D
i ma dwoch synkow i napewno cos ztego wyjdzie hihi
nawet dobrze szybciej mi czas zleci
a pogadac bedzie mozna no i Wiki wyszaleje sie za wszystkie czasy
a w srode ide z nia i dzieciakami na tajie spotkanko gdzie jest pelno zabawek dzieci mam i mozna pogadac przy kawce super juz niemoge sie doczekac
trwa to 1,5h i za 3 e ponoc zoabczymy
maz sie cieszy bo Wiki sie pobawi a ja moze nawiaze jakies znajomosci
:ico_oczko: :ico_oczko:

a teraz wam wkleje pare fotek z wczorajszej naszej wycieczki nad morze niedaleko nas :-D :-D

to przed naszym domkiem
Obrazek
Obrazek
a to moja nowa łodz:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jutro wkleje reszte bo juz pozno i mezus woła hihi :-) :-)
dobranoc kochane :-D :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

05 kwie 2008, 07:28

Obrazek

mikusia zdjatka super ,pogoda dopisala :ico_brawa_01:

uciekam do pracy
do pozniej

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 kwie 2008, 12:13

dzien doberek

emalia30 pisze:mikusia zdjatka super ,pogoda dopisal

dzuiekuje bardzo :-D :-D tak pogoda byla superowa
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dzisiaj tez jest slonecznie idziemy potem na spacerek z dziewczynkami :ico_oczko:

ciekawe co tam u Marty??jak tam jej Franio??

a Madzia pewnie zapracowana :ico_olaboga:

zreszta tak jak Emalia biedulka sie meczy szczegolnie jak jest weekend :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ale juz niedlugo i bedzie sie cieszyc urlopem i potem malenstwem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wkleje pare fotek z wyjsia do pabu
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Magda Sz.

05 kwie 2008, 21:34

emalia30 pisze:a ten Magda Sz. napisał/a:
Quinni
co twoja kolezanka kupila to ile dala??

ona kupila za 600zl :ico_szoking: na allegro uzywany ale w idealnym stanie :ico_brawa_01: i jest przeszczesliwa :-)
U nas kosztuje chyba zestaw z gondola 359e cos takiego i w Dublinie jest ten sklep na pewno bo nawet przy kasach mamy adresy ale niesty nie pamietam :ico_noniewiem:
A ja mieszkam 80 km od Dublina na pd-zach :-)
A te quinni sa 2 -speedi (3 kola) i buzz(4 kola z przodu male skretne) dowiem sie wiecej na ich temat bo dziale nursery stoi moi kolezanka polka i sie na tym zna :-)
emalia30 pisze:te skurcze paskudne pamietam z pierwszej ciazy

oj ja tez z obydwu :ico_olaboga: raz mialam w 2 lydkach jednoczesnie w nocy i myslalam ze umre :ico_olaboga:
emalia30 pisze:Znajomych coreczke dzis zabrali do drugiego szpitala i operowali
Uklad oddechowy byl polaczony z przewodem pokarmowym

o matko :ico_olaboga: duzo zdrowka dla malenstwa zycze biedactwo dopiero na swiecie sie pojawilo i juz takie przygody :ico_olaboga:
Swietnie ze podoba ci sie szpital i to wszystko co dotyczy noworodka :-) to stolica wiec na pewno jest lepiej niz w Kilkenny bo u nas w Carlow nawet nie ma porodowki :ico_olaboga: wiec dziewczyny rodza w Kilkenny 25 km od nas :ico_noniewiem: i ja np bym niedojechala w dwupaku jakbym rodzila Dawidka :ico_olaboga:
mikusia1, zdjecia piekne szczegolnie te czarno-biale nad morzem jak pocztowka :ico_brawa_01: ty normalnie masz jakies zadatki na fotomodelke :ico_brawa_01:
Fajnie ze wiosna wreszcie zawitala pogoda ostatnio piekna tylko dzisiaj wiatr zimny brr ale i tak pol dnia spedzilam z chlopcami na podworku :-)
No wlasnie tez zastanawiam sie co u Marty :ico_noniewiem: jakos malo jej ostatnio a szkoda bo i tak jest nas malenkie grono :ico_placzek:
Ide chlopcow spac poloze dobranoc kochane papa

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

06 kwie 2008, 10:44

dzien doberek
stawiam kawusie :ico_kawa: :ico_kawa:

unas jest bardzo zimno ale jest slonecznie abylo tak ładnie ostatnio :ico_placzek:

Magda Sz. pisze:mikusia1, zdjecia piekne szczegolnie te czarno-biale nad morzem jak pocztowka ty normalnie masz jakies zadatki na fotomodelke

dziekuje bardzo Madziu :ico_wstydzioch:
ja i modelka hehe no raczej nie ja sie nienadaje :ico_noniewiem:
ale za to bardzo uwielbiam robic i miec czarno biale fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kurka jutro bede robic ten test odstawilam juz tabletki i zobaczymy
beka bedzie jak nic niebedzie i znou bede miec rozstrojony organizm :ico_olaboga: :ico_olaboga:
od tych tabletek ,masakra
bo nic mnie nie boli niewiem juz sama
najgorsze ze nawet jak sama pojde do lekarza to i tak nic niezrozumie bo oni po innemu gadaja nawet maz sie smieje ze ich nierozumie tych medycznych ich okreslen
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

ZObaczymy
jestem dobrej mysli :-D :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

06 kwie 2008, 19:04

Wysłany: Dzisiaj 18:49
witajcie
ja dzis po malych zakupkach dla mojego bąbla :-D jak i pracy :ico_zly:

kupilam wanienke Fisher Price o taka-
http://www.allegro.pl/ite...mi_wys_12h.html

dwa recznikczki jeden to olbrzymi z kapturkiem a drugi taki bialy mozliwy do zaplatania jak becik-zaraz porobie zdjecia i wkleje wam :ico_oczko:
waciki,patyczki,chusteczej jedno opakowanie,kocyk a w zasadzie 3 rozne okrycia jeden cieply a dwa lzejsze,komplecik poscieli(ktora sie pierze wlasnie) z ochraniaczem i przescieradelkiem z falnelki,taka mate na przebieranie i sliniaczki

u mnie jest ok,czasami mam dni,ze brzuszek sie stawia i wszystko mnie boli,ale wciaz smigam w pokojach i nie wiem skad ja biore na to energie

ide porobic zdjecia i powklejam wam co nie co za chwilke

Mikusia kurcze,ale fajnie by bylo jakbys dolaczyla na ciazowie forum :ico_brawa_01:

Madziu dowiedz sie gdzie ten sklep jest,wczoraj bylam w centrum na Blancharstwon i tylko Mamas&Papas a tam wielkie nic oprocz kosmicznych cen a w Motherandcare znalazlam Maxi Cosi Mura o taka -
http://www.bobowozki.pl/product_info.ph ... ts_id=1088

ale maja tylko kolorystyke szara i w tym rozu wiec troszke kiepsko,a mnie sie ta zielen podoba i calosc moze wciaz droga,ale taniej niz w polsce o jakies 150zl i przesylke,wiec sie nad ta opcja tylko zastanawiam,te wystawione tam Quinny nie podoba mi sie tak,bo to 3 kolka albo dwa z przodu malutkie
http://www.bobowozki.pl/index.php?manufacturers_id=29

czekam na wiesci co do adresu kochana,bede wdzieczna :ico_oczko:

no ciekawe co tam u naszej Marteczki

[ Dodano: 2008-04-06, 22:03 ]
oto pare z obiecanych rzeczy jakie zakupiłam dziś:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: Nie 06 Kwi, 2008 22:00 ]

Obrazek

[ Dodano: 2008-04-07, 08:36 ]
Obrazek

uciekam do pracy
teraz pracuje 10 dni do kolejnego wolnego :ico_zly:
do po pracy

[ Dodano: 2008-04-07, 20:01 ]
witam was cieplo po pracy

co tutaj takie pustki?? :ico_puknij:

w pracy u mnie nawet znosnie jest,ale tak patrzylam na kalendarz i chyba jeszcze bede musiala popracowac przez 1 tydz maja a co najgorsze to,ze jakis zastoj w pracy jest na wyspach i moj maz juz totalnie zalamany siedzi w domu wciaz bez pracy,a codziennie jezdzi i szuka jak i sle setki CV do firm i nic :ico_olaboga:
kurcze a jeszcze wydatki wciaz wychodza,ktore sa nieuniknione,bo dla maluszka trzeba miec te wszystkie rzeczy ehhh :ico_noniewiem:

Musze sie wam pochwalic-dzis zakupilam wozek :ico_brawa_01:
wczoraj sledzilam przypadkowo stronki rozne i trafilam na niemiecka stronke eBay i tam wyobrazcie sobie znalazlam wozek :-D
I na domiar tego co jest najbardziej zabawne,to zaden z tych ktore chcialam wczesniej :ico_noniewiem:
Nim ta stronke wyczaiłam to 2 dni wczesniej chodzilismy po wszystkich sklepach dzieciecych kolo nas w Dublinie i wozki byly tragiczne a do tego przerazliwie drogie
Najlepszy byl Maxi Cosi Mura 4 ale calosc czyli gondolka+spacerowka+fotelik MaxiCosi CabrioFix kosztowal by mnie na zlotowki (omijajac przesylke)-2800zl i do tego mieli tylko dwa kolory czyli szary i z rozem ,bo tak sie sklepy tutaj u nas na takowa sprzedaz nastawili,czyli roz dla dziewczynki a ta smutna szarosc dla chlopca-tragedia a sama firma Maxi Cosi ma wybor w kolorach przeroznych ,wiec podziekowalam za tak beznadziejna obsluge i zero mozliwosci dla klienta
W Polsce ten wozek w calym tym zestawie jest po 3000zl w promocji
http://www.bobowozki.pl/p...roducts_id=1088
plus 260 zl za przesyłke
a na tej stronce zaplacilam z przesyłka i mozliwoscia wyboru jak malo gdzie UWAGA-2600zl z przesyłką już :ico_brawa_01:

a oto jaki wozeczek bedzie mial Natanek:

taka spacerowka - http://cgi.ebay.de/ws/eBa...E:X:RTQ:DE:1123

taki fotelik:
http://cgi.ebay.de/MAXI-C...oQQcmdZViewItem

no i taka gondolka:
http://cgi.ebay.de/MAXI-C...oQQcmdZViewItem

dostane do 5 dni :ico_oczko:
nie wiem,czy wam sie podoba
tutaj macie link w ktorym mozna sie blizej przyjrzec walorom tego wozeczka :
http://www.maxi-cosi.com/...tail.aspx?id=56

zaraz uciekam pod prysznic

[ Dodano: 2008-04-07, 20:10 ]
ale u mnie sypie gradem,od jakiegos czasu to snieg,to grad to slonce,normalnie pomieszanie z poplątaniem :ico_olaboga:
teraz tak gradem pocina,ze bialo w minute sie zrobilo od niego :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-04-07, 21:02 ]
a oto jaka posciel kupilam Natanowi :ico_oczko:

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-04-07, 21:05 ]
cos te linki sie nie otwieraja z wozkami itd wiec wklejam raz jeszcze:

fotelik :

http://cgi.ebay.de/MAXI-COSI-Cabrio-Fix ... dZViewItem

spacerowka:

http://cgi.ebay.de/MAXI-COSI-MURA-4-ATL ... dZViewItem

i gondola:

http://cgi.ebay.de/MAXI-COSI-MURA-3-4-B ... dZViewItem

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

08 kwie 2008, 10:01

hej dziewczyny!!!!
dziekuje ze sie martwiłyście, ale u nas same problemy, ( w Polsce) wiec jedziemy zeby je jakoś rozwiązać :ico_olaboga: do tego tutaj pojawiły sie problemy i tak chodze z depresją juz trzeci tydzień, no ale nieważne
Mikusia bardzo łądne zdjecia :ico_brawa_01: super z Was rodzinka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Emalia oglądałąm linki, wózek świetny a i ciuszki z pościelami boskie :ico_brawa_01: Nathanek bedzie szczęsliwy :ico_oczko: :ico_brawa_01:
kurcze ja nie mam nawet czasu na zdjęcia, ciągle coś sie dzieję :ico_olaboga:

a jeszcze wczoraj dostałam wiadomość od koleżanki ze mam zjazd klasowy 30 maja :ico_olaboga: a my jedziemy w przyszłym tyg i chciałąm wracać koło 10 maja bo mój jacy tylko tydzień w Polsce bedzie i nie wiem co teraz mam zrobić, ale moja siora mówi, ze mam zostać do tego czasu bo takie spotkania są raz na 10 lat, albo wcale a fajnie zobaczyć sie z luźmi tak po 10 latach :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 kwie 2008, 16:30

witajcie

emalia30, sliczne te rzeczy dla synka:)takie slodziutkie
ale najbardzije podoba mi sie ta posciel w słoniki jest poprostu boska :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

martuchafrost, zycze ci zeby wasze wszystkie problemy w Pl zniknely bardzo szybciutko i zeby sie wszystko udalo zalatwic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a co do spotkanka klasowego to aj bym zostala
tez racja to sie moze juz niewydarzyc tak szybko :-D :-D :-D

ciekawe co tam u Madzi?pewnie zapracowana :-D

a ja robilam test i wyszlo negatywnie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
niewiem co to jest teraz najlepsze bo przerwalam tabletki i mussze jakos znowu zaczac je brac masakra :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

ale damy rade hihi
jutro ide z Wiki na spotkanko mam i dzieci niedaleko mnie .ide zkolezanka ktora mnieszka obok Wiki bardzo sie cieszy juz niemoze sie doczekac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a teraz idziemy do nich na kawke hihi

[ Dodano: 2008-04-08, 16:32 ]
martuchafrost pisze:Mikusia bardzo łądne zdjecia super z Was rodzinka

dziekujemy bardzo :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Wróć do „Pozostałe”