Witam
Może poranna kawke wypijemy?
No Aanetko dawno cie tu nie było,
że wróciłaś. Kati rozłąki są straszne, no ale jak przyjedzie to sobie wszystko odbijecie. A z tym przeszkadzaniem mojej koleżaki mąż wiecznie siedzi za granicą, jak przyjeżdża to jest oki ale po paru dniach dzwoni do mnie wkurzona że juz nie umi wytrzymac. Już jest przyzwyczajona do samotnego życia z dziecmi, z wszystkim świetnie sama sobie daje rade a jak on przyjeżdża to przewraca cały świat do góry nogami. Oczywiście dzieci w siódmym niebie bo tata w domu, ale synek jest w wieku Martyny 7lat powiedział mu jak przyjechał ( znowu przyjechałeś powiesz jak nas kochasz , będzie super a po 2 tyg. pojedziesz i cie nie bedzie przez pare miesięcy. On tak nie chce, jemu to nie wystwrczy). Mądry chłopak no nie
Nasze maluch jeszcze tego nierozumieją ona właśnie ma córke w wieku naszych pociech i ona super ale starszy strasznie to przeżywa. A ją też już drażni takie jest i niema,teraz fajnie zaprowadza synka do przedszkola robi im śniadanie a od poniedziałku musi wszystko wrócic do normy. Ale co ja tam będe dużo pisała Kati ty wiesz najlepiej jak to wyglada
Iwciu ja już od paru tygodni zajadam sam jogurt z musli i owoce i nic mi tam kg nie ubywa. Głodze się tylko wkurzona chodze
Wczoraj miałam jazdy i mi instruktor mówi co tak nerwowo a ja mu na to jak byś od paru tyg. jadł sam jogurt to ciekawe jak byś chodził
Od wczoraj sobie jeszcze zaaplikowałam dodatkowo masaże, wcieram w te miejsca co bym chciała żeby były schudły balsam dokładnie Korektor cellulitu TriLaser. Nie wiem czy to coś da ale smaruje bardzo intensywnie
Jakieś przygotowanie do tego lata musi byc.