Hej!!!
No...auto na prawdę mi się podoba...białe? mi to w ogóle nie przeszkadza, bo na naszej granatowej corsie też było wszystko widać. Poza tym...auta w kolorze są o kilka tysięcy droższe więc nie mieliybśmy nawet co marzyć o takim roczniku.
Kamizela no to gratuluję zakupów!!! my niestety...albo stety, postanowiliśmy tysiaka z podatku odłożyć na wakacje. A resztę na zakup drzwi do mieszkania, bo już nie mogę patrzeć na te prowizorki...
Jagódka bardzo ślicznie wyglądałaś!!! a ja zapomniałam, że to weselicho...normalnie strasznie zazdroszczę, też bym se potańczyła...
Lady no...kobieto...24lata...sto lat...
stara babo
wiesz ile jeszcze takich urodzin przed Tobą...
Glizdunia nio zima u Was
to zapraszam, bo u mnie dziś piękna wiosna...
Anza oj widzisz, Ty pewnie miałaś już dość marudzenia, a to zębiska...oby szybko wyszły!!! a Ty jak się czujesz???
Moja dziś super! na wyjeździe mały aniołek i nawet bez drzemki była pogodna. Tylko 2kupy poszły...przez body
i niestety odkąd nie ma dietki to znów niestrawione resztki w kupie...
czyli w glutenie przyczyna...oby to nie celiakia a coś alergicznego , bo wyrośnie...trzymajcie kciuki...
Ok, lecę prasować, bo już mnie pranie zasypuje...I jeszcze muszę kilka Haninych w ręku przeprać...więc się żegnam...do jutra!!!