Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 maja 2009, 10:27

Dzien dobrek!!
Widze że są poranne ptaszki, ja ostatnio codziennie się budze rano bo sąsiadka odkurza o 7 rano i chyba ściera dywan, bo trze aż nie da się wytrzymać. I tak codziennie. :ico_puknij:

isiawarszawa, KOCHANA ŻYCZE CI NAJSZCZĘŚLIWSZEGO DNIA, CUDOWNEJ POGODY I SAMYCH SZCZĘŚLIWOŚCI :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
na 15 stą pazurki
ty juz kochana po pazurkach nie sprzątaj :-D musisz mieć piekne i nie połamane!!!
Ale macie fajny czas Asiu :-D aż zazdroszcze (pozytywnie) bo sama bym chciała jeszcze raz hihi oczywiście z tym samym mężem :ico_brawa_01:

Ide do sklepu robić wymiar szafy!! Musze się w kosztach rozglądnąć.

[ Dodano: 2009-05-14, 12:03 ]
Ja już po zakupach :-D kupiłam sobie truskaweczki już są polskie :ico_brawa_01: i zaraz sobie zjem ze śmiatanką!!!
No i byłam wycenić szafe i jestem lekko załamana bo ceny są z kosmosu :ico_sorki: za jedną szafe zapłace tyle co ostatnio za całe meble, a nawet i więcej :ico_puknij: musze dobrze pomyśleć co zrobie!!
Ide sprzątać i robić obiadek :-D
Ale nikogo nie ma :ico_placzek: wszytskie gdzieś pouciekały i gadam do siebie!!

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

14 maja 2009, 15:50

magduś81, spoko kobietko nie jesteś sama. :509:

isiawarszawa, asika82 :ico_prezent: WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA WAS W TEN WASZ WYMARZONY DZIEŃ :ico_buziaczki_big:

Ja już mam zrobiony obiadek i już z mężusiem jesteśmy po i teraz to ja leniuchuje a on sprząta po nim oby tak częściej :-P

Powiem szczerze że też chciałabym przeżyć ten jeden jedyny dzień jeszcze raz bo powiem szczerze że dobrze go wspominam i nie przejmowałam się niczym to był nasz po prostu dzień.
Jutreo jadę na cały dzień na działeczkę i w sobotę też.

[ Dodano: 2009-05-15, 08:06 ]
Witam z rana.
Widzisz magduś81, teraz to ja mogłabym powiedzieć że gadam do siebie bo jak wczoraj skończyłam tak znowu zaczynam :-P

Właśnie przygotowuję się do wyjścia na działeczkę więc cały dzień mnie nie będzie.

isiawarszawa, asika82 te kobietki to zajęte przygotowaniami bo jutro ich wielki dzień więc się nie dziwie ale reszta :-P

Miłego dnia babolki i do usłyszenia wieczorem :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
wiolaw

15 maja 2009, 10:12

witam sie i ja

asika , isia w tym waszym wielkim dniu przyjmijcie moje najlebsze życzenia , aby wasze zycie było tak szczęśliwe jak ten jedyny i niepowtarzalny jutrzejszy dzień :ico_prezent:

asika82
4000 - letni staruszek

15 maja 2009, 16:50

Dziękuję :-)
ja na chwilkę tylko zerknąc co i jak ua nas. zajrzę pewnie w niedzielę wieczorem. Trzymajcie kciuki zeby wszystko się udało.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 maja 2009, 16:52

Czesc babeczki :-D dzisiaj cały dzień spędziłam z moją bratową i Oliwcią :ico_brawa_01: było super!!! Teraz lece po wyniki posiewu i mam nadzieje że będzie dobry!!!!
A potem bede robić ciasto z rabarbarem :ico_brawa_01:

Asiu Isiu najcudowniejszego dnia słoneczka i żeby był wymarzony!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2009-05-15, 16:53 ]
A Madzia wyszła ze szpitala i mam nadzieje że się odezwie!!!!!

Awatar użytkownika
bigottka

15 maja 2009, 20:49

siemka laseczki
Ja już po działce siedzę w fotelu i się relaksuje bo trochę porobiłam. Potem był grill z teściami i dopiero teraz zlądowałam w domku. A jutro powtórka z rozrywki i znowu działeczka ale tym razem bez grilla bo ile razy można go mieć.
Miłego wieczorku babolki i do jutra.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 maja 2009, 21:06

bigottka, fajnie że masz miejsce żeby sobie posiedzieć i zjeść pysznego grilla :ico_brawa_01: uwielbiam jedzenie z grilla!!!
A ja nie upiekłam ciasta :ico_sorki: bo poszłam na spacer z koleżanką i wróciłam zmęczona. Leże i napewno dzisiaj nie będe robić!!

Awatar użytkownika
bigottka

16 maja 2009, 08:26

Witam z ranka.
Tak się właśnie zastanawiam czy wybrać się na działkę czy zostać w domu bo pogoda nie za ciekawa zero :ico_placzek: słońca całe niebo zachmurzone :-/
magduś81, grilla faktycznie mam gdzie zrobić tylko żeby ktoś inny niż ja robił go bo zawsze mi to przychodzi robienie wszystkiego :-/ a czasami chciałabym sobie po prostu posiedzieć i pogadać przy grillu a nie harować przy nim.
asika82 i isiawarszawa,dzisiaj ich szczególny dzień :ico_brawa_01: i ten jedyny :ico_brawa_01: . Ale mają fajnie też tak chciałabym :-p
Życzę miłego dzionka mam nadzieję że chociaż u Was pogoda dopisuje.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

16 maja 2009, 08:42

Czesc Babolki :-D cos ostatnio mało nas tutaj!! Ciekawe co u Sabci?? dawnp się nie odzywała i u Eduity??
No ale teraz wiosna i nie ma po co siedzieć przy kompie!!
U nas dzisiaj też paskudna pogoda :ico_sorki: ale spacerek trzeba zaliczyć!!
Ja wciągam teraz śniadanko i dzisiaj odpoczywam!!!

Asiu Isiu w tym wyjątkowym dniu życze wam spełnienia marzeń, smych radosnych chwil, mało łez i oczywiście super zabawy!!! Wracajcie szybciutko do nas i opowiadajcie jak było no i oczywiście zdjęcia :ico_brawa_01:
STO LAT DLA MŁODYCH PAR!!!! :ico_prezent: :ico_urodzinki:

[ Dodano: 2009-05-16, 08:43 ]
bigottka, wygląda na to że same zostałyśmy :ico_placzek: mam nadzieje że reszta się odezwie!!!
Miłego dnia!!

Awatar użytkownika
tosia

16 maja 2009, 09:25

Asika
"Miłość małżeńska nie jest prostym dodaniem dwóch różnych miłości, miłości męża i żony, ale jest jedną miłości którą żyją dwie osoby i która sprawia że stają się nie tylko jednym ciałem ale nade wszystko jedną duszą"
I takiej właśnie Milości Wam życzę, takiej żeby przetrwała wszystkie problemy i kłopoty i sprawiała że razem możecie wszystko. Buziaki i powodzenia w dzisiejszym dniu :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”