hej lipcoweczki
na poczatke sorki za nieobecnosc.. jakas ja jestem zakrecona
no ale tyle watkow i aktywnosci forumowej ze sie gubie po prpstu i jesli nie dostaje powiadomien na maile ( a tak sie stalo w tym przypadku) to nie zagladam z tego roztargnienia hihi
poza tym w weekend mielismy gosci
przyjechali znajomi przyjaciele z miejscowosci w ktorej mieszkalismy poprzednio
maja oni oprocz kilkuletniego synka(ktory zostal w domu z babcia) coreczke Sonie 2 tyg starsza od lelka wiec mielismy wesolo na maxa
zwariowana rodzinka
smiechom nie bylo konca hihi
wczoraj mala imprezka domowa
a dzis?
skonana , niewyspana i skacowana jakas po zaledwie 3 lapmpkach martini pol na pol z sokiem. wiec jak to mozliwe?
oj ale bylo wesolo hehe jak zawsze z nimi hhihi
dzis pojechalismy do centrum, szybko shopping, obowiazkowo pyszna kawka na wzmocnienie w starbucksie hihi i spacery..
a teraz wgrywam fotki i zaraz was zasypie
zaczne od piatkowych na hustawce hihi
mamusi koraliki smakuja najlepiej
nasz weekend
poczatkowa chustowa mama hihi
co dwoje to niejedno:)
na kawce
a tak sobie slodko siusiam z ukochanym kabelkiem :)
nasz dzisiejszy zasniezony ogrod
obecnie w Bham goszcza ze swym upiekszaniem slynna Tracy i Susan hihi
nam do nich niespieszno, a swoja droga cena biletow powalajaca hihi
tatus z Lelkiem
szalenstwa z bankami mydlanymi hihi
Abegano ja karmie piersia, juz tylko w nocy jak jest taka koniecznosc i nad ranem zawsze
ale na noc dostaje butelke swa jedyna jak dotad hihi
no i rzadko zdarza sie by lelus przespal do rana. jak sie obudzi o 4 to naprawde jest niezle
a kilka razy zdarzylo sie o 6 wiec to juz sukces naprawde hihi
Viola z okazje tak pokaznej rocznicy slubu zycze wam duuzo milosci i ciepelka !!!
a lelek przy cycu to obowiazkowo w nocy zasypia , normalnie od kilku tygodni tak mu sie ubzduralo, dlatego tez zaraz po tym rzucilam smoczka bo on nie zdawal juz egzaminu
cieszylam sie jak glupia..
wlasciwie to nocne cyckanie na lezaco/spiaco obojgu nam nie przeszkadza, choc wiem ze nie jest dobre.. i co tu robic? he?
anulaf moj maz wstaje od zawsze, ale lelek drze sie na maxa i musi mi go pod cyca przyniesc..
a opowiesc o wyczynach synka.. zapiera dech w piersiach!!!!!!!!!!!!!!
ula u nas poodbnie, kapiel ubieranie zasypianie wylacznie w meskim gronie
mama tylko flache zrobi hihi
u nas czesciej slychac tata baba
ale i o mama nie zapomina wiec luz hihi
leos juz mial akcje z rowiesniczka , ciagnal za ucho, targal za rekaw, potem podpieral sie jej by wstac, a ta biedna plakala
ale juz sie go nie boi hihi
a i lelek zlagodnial
joanna , ula swietne nakrycia glowy dla chlopakow hihi
sosim witaj. brawa dla zdolnej zosienki
barbapuppa to ja juz wole te nocne pobudki niz tak wczesne pobudki.. nie dalabym rady sie podniesc hihi wspolczuje i podziwiam!!!
A z naszych zdolnosci najnowszych.. lelek probuje sie bujac slyszac muzyke hehe
i reaguje smiechem na FAsolki-Fantazje. co mnie cieszy bo mam rowniez lubi poszalec przy tej piosence