Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 kwie 2008, 07:58

cześć

Kasiulka- jak się cieszę, ze zajrzałaś do nas bo sie martwiłyśmy, trzymam kciuki za środę napewno wszystko będzie dobrze i wyjdziesz do domciu, zdróweczka kochana :ico_oczko:

Nell- i jak po imprezie???

Do nas wczoraj teście przyjechali i tak niedziela minęła, Kornel ostatnio śpi do 7 :-D tylko w dzień nie moze zasnąć ale to chyba przez te hałasy dziś znowu będą robić i mały się nie wyśpi

Miłego dnia ja zmykam na śniadanko

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 kwie 2008, 08:26

witajcie o poranku :)

Iwciu, pisz więcej co u Was...

a ja wstałam dziś z ogromnym bólem głowy :(

wczoraj zamówiłam orbitek i będę ćwiczyć, muszę być piękna na lato :-D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 kwie 2008, 08:56

Witam po weekendzie :-D Kasiulko wszystko bedzie oki trzymamy za was kciuki :-) Iwciu pisz co tam słychac :-) Elu to mówisz że się bierzesz za siebie ja właśnie wczoraj stwierdziłam że czas na zmiany, jutro ide do fryziera pasemka se zrobić :-D

Awatar użytkownika
Ela28

07 kwie 2008, 10:08

Maziu, no to na pewno Ci się humor poprawi jak zrobisz sobie fryz :-D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 kwie 2008, 10:48

No też tak mysle, ale chyba to niewystarczy jeszcze bym musiała zrobic sobie paznokcie, kupic coś fajnego do ubrania :-D Czy dużo mi jest potrzebne do szczęścia :-D A wtym miesiącu znowu tyle wydatków, ze hej teściowa ma 60-te urodziny moi rodzice 30 lat po ślubie i parapetówe będą robić, bratowa urodziny i chrześniak od męża. Koszmar z tymi urodzinami :ico_olaboga: Więc w tym miesiącu tylko fryz musi mi wystarczyc :-D

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

07 kwie 2008, 11:53

Witam

Maziu
potem wstaw fotkę w nowej fryzurce :)

We Wrocku pada :( i co ja mam w domu robić :ico_placzek: sąsiadka ma gości ech

Nellu dogorywasz :-D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 kwie 2008, 12:06

No u nas też pada a ja sobie pranie wywiesiłam na balkon :ico_zly: Moja mała śpi a ja prasuje, te prasowanie mnie kiedyś zabije. Prasuje i prasuje a końca nie widać :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

07 kwie 2008, 12:16

Cześć dziewczyny :-D
Myślałam, że wczoraj zejdę .... :612: Czułam sie fatalnie :ico_olaboga: Imprezka bardzo udana, siedzieliśmy do prawie 4 :ico_szoking: Pospałam do 13 i pojechałam do rodziców na obiad i po Maksia. Niestety nie byłam w stanie nic przełknąć :ico_noniewiem: Do wieczora chodziłam jak struta. Dobrze,że Maksinka poszedł grzecznie spać o 19, to wieczór przeleżałam przed TV. Oj, długo się nie napiję .... :ico_oczko:

Dzisiaj jestem w pracy i nic mi się nie chce. Też chyba będzie padało :ico_zly:

Maziu, ja prasować lubię :-) Włączam film na DVD i mogę stosy prasować. Jak coś to podrzuć do mnie z jakimś dobrym filmem :-D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 kwie 2008, 12:21

Ojjjjjjj Nellu to imprezka udana :-D Mnie od wczoraj głowa boli, wczoraj wzięłam tabletki to na chwile przeszła szybko poszłam spać bo znowu rozbolała i myślałam że dziś będzie oki to jak tylko wstałam to poczółam okropny ból głowy :ico_olaboga: Chyba tak mój organizm się szykuje na nadejście @ bo zamiast brzucha to głowa boli cos się mu po przestawiało :-)

Awatar użytkownika
Ela28

07 kwie 2008, 12:22

Nellu, a Maks Ci nie przeszkadza w prasowaniu? JAk ja prasuję Jaś ciągnie za deskę, i cały czas krąży blisko i coś kombinuje, dlatego prasuję baaaardzo rzadko ;)
No i super, że impreza się udała :)

Asiu, u nas słonko, ale mogę zamienić słonko za tę sąsiadkę ;) wiem, wiem, że się nie zamienisz ;)

Jaś zaraz wstanie, zjemy obiad i pójdziemy na spacer :)

A wiecie, mój Jaś po pzrestawieniu czasu chodzi spać między 21 a 22, więc nie mamy już wolnych wieczorów, tylko zabawowe ;)

[ Dodano: 2008-04-07, 12:23 ]
Maziu, mnie boli głowa, ale jestem świeżo po okresie, dlatego podejrzewam niskie ciśnienie...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”