no tak..ale jak otwierasz pierwszego dnia to do tego drugiego mija jeden dzien czyli 24 godz a do nastepnego 48 to daje nam ten tzreci dzien...nie wiem czy wyraziłam sie dobrze..ale ja tak to rozumuje..to są dwa dni

dobrzeno tak..ale jak otwierasz pierwszego dnia to do tego drugiego mija jeden dzien czyli 24 godz a do nastepnego 48 to daje nam ten tzreci dzien...nie wiem czy wyraziłam sie dobrze..ale ja tak to rozumuje..![]()
zazdoroszcze bo mnie to spędza sen z powiek..martwie sie..mysle ze gdyby nie to ulewanie to niunia by lepiej przybierała na wadzemój też troszkę ulewa, ale się tym nie matwię, bo mało i rzadko
dobrze, ja trzymałam tylko do nadtępnego dnia, nie wiem czemu, może ze tak kolezanki robią
sezon czy nie to i tak wszyscy pryskaja.moja tesciowa mieszka na wsi i ma duza gospodarke i sady i wszystkie owoce sezonowe i wlasnie jej mowilam zeby zostawila po 1 drzewie nie pryskanych owocow to powiedziala ze jak nie bedzie pryskac to nic nie wyrosnie no i wszyscy pryskaja teraz, dlatego najzdrowsze sa te sloiczki.no tylko tzreba miec dobre produkty..a teraz wiadomo ze jabłka u nas to nienajepsze bo nie sezon
ja nigdy nie budze. teraz moj lezakuje na balkonie i spi, a jadl ostatnio o 7.30 no i tez nie budzemoje dzieciątko spi .i nie wiem czy ja budzic na karmienie
to okreslasz w`allegro jak wystawiasz aukcje. Ja daje wpłate na konto i dopiero jak ktos zapłaci to wysyłam bo moze ci sie przytrafic ze ty wyslesz a ktos nie odbierze paczki i wtedy nie dosc ze nie sprzedasz to jeszcze poniesiesz koszt wysyłki i zwrotu paczki do ciebietylko mowie ze zaplaci odbiorca?
ja tez nie budzemoje dzieciątko spi .i nie wiem czy ja budzic na karmienie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość