gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2008, 10:18

hej dziewczyny
Mało tego ze dojazd mam koszmarny ok 3 godz w obie strony to jeszcze godz pracy od 10 do 21!!!!!!!!!!!!!!
Justyna nie chcę być złośliwa ale pamiętasz jak pisałaś że Warszawiacy są przyzwyczajoni do korków i wszystko jedno gdzie pójdziesz do pracy? A ja pisałam że jednak bez porównania lepiej bliżej domu? Tak czy siak współczuję. Ale z drugiej strony masz opcję idziesz na zwolnienie i tyle. Niech spadają. Bo godziny rzeczywiście do niczego. Z Gabi byś się praktycznie nie widziała.

Dziewczyny ale super zdjęcia :ico_brawa_01:
Jola mi też się zdawało że ty starsza jesteś. A ty dopiero masz 23 lata tak? Super tak być młodą mamą. No ale niestety nie zawsze się tak da.
co do zakupów, mojej mamy nikt nie przebije, ma naprzeciwko CH Wola Park i minimum raz w tyg tam zagląda i obkupuje Olę...cieszę się oczywiście z tego bardzo
no super. :ico_brawa_01:

[ Dodano: Pon 07 Kwi, 2008 10:20 ]
ja dzisiaj w pracy i jutro do 14-15 a potem lecę do Pragi :ico_brawa_01: wracam w czwartek wieczorem. Z pracy na szkolenie lecę. Strasznie się cieszę nigdy w Pradze nie byłam.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2008, 10:26

gosia888, super masz z tą delegacją :ico_sorki:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2008, 10:36

gosia888, super masz z tą delegacją
też się cieszę :-D

Kwiatuniu jakiej firmy masz prostownicę? Zadowolona jesteś? Muszę kupić bo teraz cały czas od Kaśki pożyczam. A i Lilo prostuje prawda? W ogóle jaką polecacie?

aniulek
Trzy tysiące lat minęło...

07 kwie 2008, 11:43

Cześć...
AgnieszkaŁ,daj znać jak było w pracy...
Co do problemów żołądkowych to Gabi od 2 dni jakieś dziwne kupki mi robi więc i u nas coś ni halo :ico_noniewiem: .Daję jej probiotyk na wszelki wypadek...
Faje zdjęcia powstawiałyście ,dziewczyny :ico_brawa_01: justyna,czekamy i na Twoje fotki.Ja bym już powiedziała o ciąży i może kogoś innego by dali zamiast Ciebie.
gosia888, zazdroszczę wyjazdu,fajnie Ci.Prostownicę ja mam ale nie firmową tylko zwykłą za 40 zł,nie jest zła.Kupiłam chyba w Carrefour.

lilo

07 kwie 2008, 11:49

A i Lilo prostuje prawda?
Nie prawda :ico_oczko: W życiu nie prostowałam, podkręcam na grubej, okrągłej szczotce :ico_oczko:
Ale podobno BABYLISS są dobre, tak moja koleżanka w pracy mówi. To firma która głównie artykuły fryzjerskie produkuje. Ale i chyba z tych droższych to jest.

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

07 kwie 2008, 12:14

HEJKA
JustynaiGabi, ja tez juz bym powiedziala o ciazy, za dlugo zwlekasz moim zdaniem...
gosia888, fajnie z ta praga, nie zapomnij aparatu wziasc!!!!!!! no i wybaw sie za mnie, strasznie chcialabym zobaczyc to miasto, tylko przejazdem bylam ale widoki noca przecudne!!!
AgnieszkaŁ, mam nadzieje ze w pracy wszystko oki!!!

lidziasc
Wodzu
Wodzu

07 kwie 2008, 13:06

JustynaiGabi, ja tez juz bym powiedziala o ciazy, za dlugo zwlekasz moim zdaniem...
ale justa ma chyba umowe na okreslony i narazie nie mowi zeby jej przedluzyli.
niewiem :-)

ruch mialam w pracy a teraz pustki...

gosia888, aparat koniecznie wez do pragi!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2008, 13:24

jakiej firmy masz prostownicę? Zadowolona jesteś?
ja mam nie firmowa,dałam chyba z 60 złotych,ale jetsem bardzo zadowolona,od roku codziennie prostuje i jest naprawdę dobra...najważniejsze przy prostownicy jest abby miała ustawianie temperatury oraz przycisk do właczenia i wyłączenia...(tak mi mówiła fryzjerka)

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2008, 14:18

więc i u nas coś ni halo
oby szybko przeszło
ale justa ma chyba umowe na okreslony i narazie nie mowi zeby jej przedluzyli.
już jej przedłużyli, więc bez problemu może im powiedzieć.
Ale podobno BABYLISS są dobre, tak moja koleżanka w pracy mówi.
najważniejsze przy prostownicy jest abby miała ustawianie temperatury oraz przycisk do właczenia i wyłączenia..
dzięki za rady dziewczyny. Już znalazłam fajny wątek na forum wizaz na temat prostownic. Mnóstwo dziewczyn wymieniało opinię.
I ogólnie z tego wyciągnełam wnioski (znaczy zerżnełam od nich :-D )
1. regulacja temperatury nie jest ważna - chyba że się ma cienkie włosy. A tak to lepiej raz pociągnąc na 200 stopniach niż dwa razy na 150 stopniach. Po za tym opcja ta sporo kosztuje i lepiej kupić prostownice lepszą bez regulacji niż gorszej firmy z tą regulacją.
2. Najlepsze firmy to typowo fryzjerskie typu Gama, i reszty nie pamiętam. Ta babyliss co Lilo piszę dobrze prostuje ale dość często jest awaryjna, i dziewczyny pisały że często do naprawy gwarancyjnej ją dają. No i te lepsze prostownice to powyżej 200zł kosztują.
Ja wolę wydać mniej. Z tych tańszych polecały remingtona bez żadnych bajer za 85zł
http://www.allegro.pl/item335250116_sup ... 02_ss.html

I teraz mam dylemat albo kupię gamy za 208zł albo remingtona za 85. ale raczej remingtona bo mi szkoda więcej kasy.

Kurde ale napisałam się :-D

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

07 kwie 2008, 15:38

ja tylko na chwile wpadam bo mam robote w domu...Mirek ciagle marudny niewiem juz co mam robic jak tak bedzie do srody to ide z nim do lekarza

lilo,gosia888 No tak ja mam 23lata :-) ...A w sumie bede miala dopiero 26kwietnia :ico_wstydzioch: :ico_haha_01: ...
Pozdrawiam was kochane
Buziaki

Wróć do „Przedszkolaczki”