Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

20 maja 2009, 19:35

Magda33, kobietko w końcu jakieś wiadomości od Ciebie bo zaczęłyśmy się już zamartwiać. To dobrze że wszystko w porządku u Ciebie i nie zapomn9j jutro dać znać po wizycie!!

wiolaw, nie wiem czy można stosować bez recepty jakieś tabletki dopochwowe mam małe obawy jak na razie smaruję się maścią Clotrimazolum bo dzwoniłam do mojego ginka i powiedział że mi nie zaszkodzi a jakby co to w środę mam wizytę więc może mi coś da.

magduś81, co za mąż. Mój jak się mnie nie słucha to sama wychodzę a za chwilkę on zawsze dobiega do mnie na dworze i mówi że jestem uparta a to on jest z pod znakBaran :-/ a on jest czasem taki uparty jak osioł :-D

Ja przed chwilką skończyłam jak na dzisiaj mycie ścian w małym pokoju bo chcę remoncik mały zrobić na październik zobaczymy czy mi się uda.
Miłego wieczorku kobietki zaraz wróci mój mąż marnotrawny z pracy i obiad będzie chciał. Buziaczki

Awatar użytkownika
madzulla
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

20 maja 2009, 21:53

witajcie brzuchatki dawno nic nie pisalam ale czesto was czytalam mam pytanko od 2 dni boli mnie brzuch jak na okres robi sie napiety i twardy troszke sie martwie nawet sie dzisiaj oryczalam bo sie boje ze dzieje sie cs zlego jutro wybieram sie do gin sprawdzic co sie dzieje ale do tego czasu to chyba zwariuje mialyscie takie dolegliwosci prosze napiszcie ja po wizycie dam znac czy wszysko ok trzymajcie kciukasy za mojego dzidzulka buziaczki dla brzuszkow

Awatar użytkownika
zaczarowana

20 maja 2009, 22:02

madzulla, hej, to bardzo dobrze że idziesz do gina. Mi jak coś się dzieje to od razu mnie wiozą do szpitala, oczywiście jeśli lekarz zaleci przez telefon, albo jeśli się do niego nie mogę dodzwonić.

Awatar użytkownika
bigottka

21 maja 2009, 09:40

madzulla, super że :ico_brawa_01: się odezwałaś bo zaczęłyśmy się denerwować że u Ciebie coś się stało :ico_zly: . Szczerzę mówiąc ja od kilku dni mam ból lewego jajnika ale do lekarza nie idę do wydaję mi się że dzidzia mi uciska ale skoro masz ból podobny jak przy okresie to lepiej idź jak najszybciej do lekarza bo moja kuzynka tak też miała i miała zagrożoną ciążę ja nie czekałabym do jutra szczerze mówiąc. A czemu tak dawno się nie odzywałaś??
Oj a widzę że reszta to sobie w kulki dzisiaj poleciała ja późno wstałam myślałam że sobie poczytam a tu nic nie ma oprócz madziulli która w końcu się odezwała i to fajnie.
Miłego dnia babolki ja dzisiaj i9dę do bratowej bo ma dzisiaj wizytę u ginka i ciekawa jestem co jej powie.
Buziaczki

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 maja 2009, 10:01

ja jestem
ale weny nie mam....

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

21 maja 2009, 12:39

Melduję się, ale bardziej szczegółowo napiszę coś po dzisiejszej wizycie, którą mam na 16.10.
Poza tym bardzo dobrze się czuję, jakbym wcale nie była w ciąży. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić. Straszna panikara ze mnie :ico_placzek: ale mam nadzieję, że wszystko jest w porządku :-)

asika82
4000 - letni staruszek

21 maja 2009, 14:16

Witam i ja !
Na plener nie pojechalismy bo pogoda do bani, pojedziemy w następnym tygodniu jak bedzie piękne słońce

Magda ja tez czuję się super jakbym nie była :ico_ciezarowka: ale nie martwię się, ja optymistka 100% jestem anie panikara .

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 maja 2009, 15:13

a warszawie cieplo i slonko swieci

[ Dodano: 2009-05-21, 15:34 ]
ja ogólnie tez sie nie czuje w ciąży... za to ciągle mi o tym przypomin ból pleców... np jak za długo siedze lub leże
w sobote to myslałam ze juz nie wytrzymam na przyjęciu...

Awatar użytkownika
bigottka

21 maja 2009, 15:45

A ja powiem szczerze że gdyby nie rosnący brzuch :ico_brawa_01: to wątpiłabym czy jestem w ciąży bo też jakoś tego nie czuję ale nie panikuję tylko myślę pozytywnie :-P
Ja ostatnio mam te bóle jajnika ale jakoś za bardzo się ne przejmuję bo boli9 a za chwilkę przestaje i tak w kółko.
Magda33, nie zapomnij zdać relacje kobietko co i jak.
Ja idę w środę do ginka i już doczekać się nie mogę.
Miłego dnia kobietki :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 maja 2009, 15:57

Czesc :ico_ciezarowka:
widze że nie tylko ja się czuje jak by w ciąży nie była :-D tylko brzuchal!!! Narazie czuje troszke smyrania i nic więcej. ALe też w 100% jestem opytmistką i czekam na kopy :ico_brawa_01:
madzulla, mi też twardnieje brzuch, weź sobie asprgin 2 tabletki 3 razy dziennie i nospa i powinno się poprawić. Mi się poprawiło!!!
Magda33, będzie wszytsko dobrze kochana :ico_brawa_01: zobaczysz!!!! Dawaj koniecznie znać co i jak u gina!!!!!
bigottka, ja dzisiaj od rana biegam jak szalona dlatego mnie nie było :-D a teraz śmiagam z psieskiem!!! Wróce wieczorkiem to już będe!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”