asika82
4000 - letni staruszek

22 maja 2009, 10:37

Witam!

Sabcia za dziewczynkę i za 5 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Magda cieszę się ,ze jest wszystko ok

Denis - penis
hahahahahahahah

bigotka Ty na USG w srode a ja w czwartek :ico_oczko: podejrzymy maleństwa :ico_oczko: :-)

[ Dodano: 2009-05-22, 10:38 ]
Antoniowi wyszedł zabek i juz jest spokojny i uroczy jak zawsze i pospał do 8 a nie 6 jak to było ostatnio.

[ Dodano: 2009-05-22, 10:39 ]
acha moje maleństwo tez mlutko się rusza, tak raz na 2-3 dni je czuję, grzeczne dzieciaczki się szykują :ico_oczko:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 maja 2009, 11:09

hej :)
jak wam sie podoba? http://www.allegro.pl/item633798169_koj ... kolor.html albo wezme granat dla Oskarka albo bordo jesli bedzie dziewczynka ... :)
a moje malenstwo sie nic nie rusza :(

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

22 maja 2009, 11:15

asika82, no to wymienimy się usg :ico_brawa_01: jak myślisz co będziesz miała? Ja chciałabym dziewczynkę to wtedy będzie Amelka a jak chłopiec to Arkadiusz :-P Pogratuluj Antosiowi ząbka.

Sabcia :ico_brawa_01: za kolejne okienko :ico_brawa_01: niedługo ja wskoczę tak jak ty

edulita, ja w sumie też mam działkę ale trochę daleko więc sama tam nie chodzę a u mnie dzisiaj deszczowo i zimno więc skrobię dalej pokój a mąż się obija :ico_placzek: imię Denis to będzie Tobie rozrabiał ja również wolałabym Dominik fajne imię pogadaj z mężusiem a teściową olej :ico_brawa_01:

isiawarszawa, fajniutkie faktycznie ale też fajne jest oliwkowe. Nie martw się poruszy się ja też nie jestem pewna co do moich odczuć przy pierwszym ruchu nie wiem czy to mi burczało w brzuchu czy to ruch więc nie jesteś sama. :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 maja 2009, 12:08

A u mnie burza :ico_sorki: leje i sobie grzmi!! Ale wcale się nie dziwie taka maskakryczna duchota była!!
acha moje maleństwo tez mlutko się rusza, tak raz na 2-3 dni je czuję, grzeczne dzieciaczki się szykują
ty zawsze napiszesz coś że mi odrazu lepiej :ico_brawa_01: bo ja już teorie spiskowe wymyślam hihi
isiawarszawa, fajne te łóżczka ale ja chyba zdecyduje się na drewniane. Na dłużej starczy!!! Ale jak bym miała możliwości pokojowe i kasowe to chętnie bym takie zakupiła!!

asika82
4000 - letni staruszek

22 maja 2009, 12:12

isia łóżeczko ok, mi najbardziej odoba się niebieskie- uwielbiam ten kolor.
ja szczerze mówiąc to jestem za tradycyjnym drewnianym łóżeczku ale wiele moich kolezanek ma takie turystyczne i chwala je bardzo.
jak myślisz co będziesz miała? Ja chciałabym dziewczynkę
ja też :ico_wstydzioch: ale myslę,ze to chłopaczek Julian
Pogratuluj Antosiowi ząbka.
już się robi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 maja 2009, 12:18

ze to chłopaczek Julian
ładnie :-D podoba mi się!!!
Kurcze kiedyś myślałam, że dam rade wytrzymać z tym że nie będe chciała znać płci. A teraz nie moge się doczekać żeby się dowiedzieć kto tam zamieszkał u mnie w brzuszku!!

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 maja 2009, 12:46

Julian tez chciałam tak nazwac synka, ale Piotrek sie nie zgadza, dobrze że Oskar mu sie podoba :)
asika82, niby drewniane na dłużej starczy ale ja musze wziąć namiar ze bede czesto kursowac łuków-warszawa dwóch łóżeczek nie kupie a tak to zawsze to spakuje i problem z głowy
kurcze powiedzcie mi jak sie pozbyc tipsów domowym sposobem bo juz mnie dobijają....

Awatar użytkownika
bigottka

22 maja 2009, 15:10

asika82, a który to już ząbek??

isiawarszawa, powiem szczerze że ja tez czekam na ściągnięcie akryli ale poczekam aż same spadną :-P

Ja powiem szczerze że jakoś mi się od początku wydaje że to dziewucha ale jak będę na usg to się upewnię bo teraz to już powinno być widać.

magduś81, a to drugie to chłopczyk czy dziewczynka wiesz????

Ja jak na razie skończyłam skrobać jedną ścianę i pozostały mi jeszcze dwie na szczęście :) bo na trzeciej mam zabudowę.

Miłego dnia kobietki ja teraz sobie trochę po odpoczywam.

Awatar użytkownika
Sabcia

22 maja 2009, 15:10

isiawarszawa, ja wlasnie takie kupuje zreszta juz wam wkejalam wczesniej, ja mam osobiscie dosc lozeczek drewnianych :ico_haha_01:
a tak w ogole to wtam popoludniowo - wlasnie weszlam jeszcze nvc nie zjadlam od 7 rana ale juz musialam neta wlaczyc - dzis na obiad standardowo zupa nic hahahahahah czyli wszystko co mozliwe w lodowce co nadaje sie na zupke a najbardziej smakuje mi ostatnio seler naciowy mmmmmm

Awatar użytkownika
bigottka

22 maja 2009, 15:14

Sabcia, ja chciałam dzisiaj zrobić ryż z sosem meksykańskim ale mąż stwierdził że nie jest głodny więc niech się wypcha trocinami i nic nie zrobię ja chyba zrobię dla siebie naleśniki :ico_brawa_01: bo jakoś naszła nie ochota

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”