Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

22 maja 2009, 17:53

chwilowo mnie nie bylo po synka musialam do szkoly podjechac
bigottka, ja od jutra bede wiecej bo mam wolny caly tydzien a tak jak z pracki wracam to nie zawsze mam sile

Awatar użytkownika
bigottka

22 maja 2009, 18:00

Sabcia, rozumiem Ciebie bo ja jak z pracy wracałam to nawet nie miałam siły aby włączyć laptopa a co dopiero pisać i czytać a teraz jak mam wolne to siedzę i czytam i odpisuję jak mam co bo głupot to nie będę pisać bo po co. I tak się zastanawiam czy nie wrócić do pracy bo będą mnie potrzebowali ale się jeszcze zastanawiam.
Ostatnio strasznie kicham i nie znam przyczyny tego.
Dobra lecę robić naleśniki bo mam straszną ochotę. Dziwne niby w ciąży ale nie am zachcianki na słodki ani kwaśne a na śledzie to już w ogóle :-P to może mam urojoną ciążę :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Sabcia

22 maja 2009, 18:07

bigottka, hahahhaah urojona ale mnie rozmieszasz a lekarz co zoladek z dzidziusiem pomylil hahahahah
co do kichania to ja mam katar caly czas a rano to woda leci dlatego jak pojde w czerwcu do anglikow to zapytam czy mi cos przepisza ale u mnie to alergia
A moj synek tydzien temu pierwszy raz zachorowal tutaj w anglii i co mnie milo zaskoczylo to to ze wszystkie leki dostal za darmo tutaj nawet kobieta jak bierze srodki antykoncepcyjne to dostaje je za darmo - jakby nie bylo to zawsze jakas oszczednosc a w szczegolnosci jak dzieciaczki choruja w polsce zwykle 100 nie moja byla

Awatar użytkownika
bigottka

22 maja 2009, 18:09

Sabcia, oj zgadzam się z Tobą w 100% to dobrze trafiłaś. A może lekarz faktycznie widział żołądek :-P Ty chociaż wiesz dlaczego leci Tobie z nosa a ja alergii żadnej nie mam a od początku ciąży pociągam nosem jak głupia jakbym była chora nie wiadomo jak :-P

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 maja 2009, 18:17

Jestem :-D byłam z psem hihi a teraz gadam z mamą i bratową bo przyjechała do nas :-D ale was podczytuje!!

[ Dodano: 2009-05-22, 18:19 ]
bigottka, nie wiedziałam na co mam ochote ale już wiem :ico_brawa_01: naleśniki :ico_brawa_01: zaraz ide sobie zrobić jeje tylko ciekawe z czym bo nic w lodówce nie mam, chyba pójde do sklepu po coś do naleśników!!!

Awatar użytkownika
bigottka

22 maja 2009, 18:19

Dobra ja idę te naleśniki smażyć bo nigdy ich nie zrobię lub spale aaaaaaa

asika82
4000 - letni staruszek

22 maja 2009, 18:29

ale nastukałyście :ico_szoking:

ktos pytał i le antoś ma zabków: 10 juz :-D

isia tipsy masz zaledwie tydzien i juz dosc,? mi tam nie przeszkadzają wcale a mam długie. Jak zdjąć je ... obciąć i spiłować wierzch i koniec.

ja nie wiem ile już waże a jem wszystko i ile tylko mi się chce.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 maja 2009, 18:49

Dziewczyny dowcip Madziorki na poprawe humoru :ico_oczko:

Babski wieczorek...
Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać mężów, żeby zostali w domu i same wychodzą na kolację do knajpy, żeby przypomnieć sobie "dawne czasy".
Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restauracje całkowicie pijane!
W drodze powrotnej obie nachodzi "nagła potrzeba", może dlatego, że dużo wypiły. Nie wiedząc gdzie iść się wysikać, bo było już bardzo późno, jedna wpada na pomysł i mówi do drugiej:
- Wejdźmy na ten cmentarz, tutaj na pewno nikogo nie będzie,
Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki, sika, wyciera się tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca...Widząc to, druga od razu sobie przypomina, ze ma na sobie drogą markową bieliznę i szkoda by ją było tak wyrzucić. Ściąga więc majtki, wkłada je do kieszeni, sika i zrywa szarfę z pierwszego lepszego wieńca, żeby się "podetrzeć".
Na drugi dzień mąż pierwszej, dzwoni do męża drugiej:
- Jurek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! To koniec mojego małżeństwa!
- Dlaczego?
- Moja żona wróciła o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek. Od razu wywaliłem ją z domu.
Na to drugi:
- Marek, to jeszcze nic, wiesz co wykombinowała moja? Nie tylko przyszła pijana i bez majtek, ale miała włożoną w tyłek czerwoną kokardę z napisem:
„NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY - ŁUKASZ, IGNAC, STASIEK I POZOSTALI
PRZYJACIELE Z SIŁOWNI"

bigottka, pamietasz jak my wracalysmy po moim pierwszym samotnym wyjsciu,po urodzeniu Andrzejka :-D Nie przypomina Ci to czegos :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
bigottka

22 maja 2009, 18:50

asika82, wiesz jak ktoś "nie ma co robić" :-P to stukamy i piszemy. Antoś już tyle ząbków :ico_szoking: :ico_szoking: dosłownie szok.

magduś81, ja robię z twarogiem na słodko może jeszcze kilka z dżemem :-P przynajmniej nie siedzisz sama bo mąż teraz poszedł do pracy i mam spokój przynajmniej :-P
Teraz idę robić farsz bo ciasto już usmażone :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 maja 2009, 19:56

bigottka, już siedze, znowu sama :ico_placzek: bratowa pojechała a mąż jak zwykle poszedł na imprezke z kolegami :ico_placzek: mam już dosyć, ciągle gdzieś wychodzi a jak ja prosze żebyśmy gdzieś poszli to nie ma siły :ico_placzek:
DObrze że ona u mnie dzisiaj była bo chyba bym zwarjowała ciągle sama!!!
DObrze że mam was!!!!!!!!!!!!
ciasto już usmażone
bigottka to ja wpadam do ciebie na te naleśniki bo mi się nie chce robić :ico_sorki:
iw_rybka, bardzo dobry kawał!!!
ja nie wiem ile już waże a jem wszystko i ile tylko mi się chce
ja też i mam gdzieś ile przytyje, oczywiście co przytyje to i tak zrzuce!!!
10 juz
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”