no jasne z tym ze ja mam synka ktory wlasnie tez ma wolne od szkoly takze moze bede sie urywac na plac zabaw ale to juz zobacze jak z moimi bolami krzyza i miednicy bedzie vbo jesli tak jak dzisiaj to nie dam rady
[ Dodano: 2009-05-22, 22:23 ]
a wy obie same teraz jestescie bo moj mezus to mnie na filmik wola
dobra kobietki ja lecę do wyrka bo oczy mi się już zamykają jeszcze jakąś głupotę wyczytam lub napiszę
Dobranoc kobietki i pogłaszczcie się po brzusiu ode mnie dla bliźniaków i dla dziewuszki Sabci
bigottka, ok trzymaj sie cieplutko, glaskanki od mojej rodzinki i kruszynki Nicoli magduś81, ja juz tez mykam bo mezus mnie goni do juterka
[ Dodano: 2009-05-23, 08:58 ]
czy wy jeszcze spicie? ja juz od godziny na nogach a mam godzinke wczesniej jak u was no ladnie jak ja zaczne sprzatac mieszkanko to wy sie napewno pojawicie
Milego dnia kochane
Cześć kobietki.
A co tu tak pusto czyżby wszystkie jeszcze spały???
właśnie wstałam i tak się zastanawiam co robić bo nie mam zielonego pojęcia. Na dworze zimno zaledwie 14 stopni i wieje silny wiatr więc dzisiaj działka odpada nie chcę się przeziębić. A jak tam poranek u Was kobietki.
bigottka, a czesc, u mnie spoczko wlasnie czekam az reszta domownikow sie obudzi bo czeka mnie sprzatanko a lubie miec to za soba jak najszyciej bo potem musze ogladnac "na wspolnej" bo z calego tygodnia nie ogladalam
u nas jest slonecznie i bedzie piekna pogoda
[ Dodano: 2009-05-23, 09:05 ] bigottka, moj syncio jeszcze spi, a mloda jeszcze chrpaie w brzusiu jej pora to kolo 9, a co do mojego spania to ja z reguly w cazach malo spie z synkiem przez cala ciaze spalam w nocy od 2 do 4 i tak cala ciaze a w dzien nic a nic bo studia konczylam i czasu nie bylo na spanko