ciekawe czy moja zaczeła sie wreszcie skracac ???oprócz wspomnianej wcześniej skracającej się szyjki.
fantastycznie ze Oleńka rosnie jak na drozdzach a mamusia niech zrzuca kolejne kg torcikiem sie czestuje bo jakos mam przeczucie ze to moje ostatnie słodkosci!!!!!Chciałam podrzucic wam torcik z okazji 2 tygodni Oli .Duża panna z niej.
ja tam jestem kolezenska wszystkich przepuszczam jeszcze troszke a dziewczyny z czerwca sie posypią ja ja jeszcze z brzuszkiem bede chodzic !!!zoola27, a ty tu jeszcze rany weteranka, ja z dwoch pierwszych usg to mialam termin na 26 maj takze chyba bylabym ostatnia
rodze dzisiaj najpozniej jutro !!! grunt to pozytywne myslenie !!!ale co tam najwazniejsze ze juz niedlugo juz za chwile ................
tak !!! mam identycznie !!! nawet była u mnie kuzynka i mowiła ze ona ma wrazenie ze juz ponad rok chodze w ciazy .......bo chodze .....dokładnie rok temu byłam jeszcze w ciazy z pierwsza dzidzia.własnie leżałam w szpitalu........a tez tak masz ze przez te poronienie i kolejna ciaze czujesz sie jakbys w ciazy juz dwa lata byla?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość