Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

23 maja 2009, 13:54

bigottka, a no to jak goscie sa to brac sie do roboty hahahah
my za 20 min jemy i jedziemy na jakos wycieczke a jutro juz zaplanowana wycieczka nad morze na caly dzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale sie ciesze

Awatar użytkownika
bigottka

23 maja 2009, 14:13

utro juz zaplanowana wycieczka nad morze na caly dzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to masz fajnie jutro jak będzie ciepło to idę na działkę a mąż do pracy i mam spokój.
To smacznego i miłej wycieczki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 maja 2009, 15:01

A ja wreszcie usiadłam. Po zakupach zrobiłam obiad i się gotuje!!!

asika82
4000 - letni staruszek

23 maja 2009, 17:00

doczytałam co wczoraj nastukałyście, sporo tego był :ico_szoking: mi proszę wybaczyć,ze nie piszę wieczorem bo trzeba małego wykąpac, nakarmić , uspać i mam chwilę żeby w wannie poleżec albo poleniuchowac po prostu :ico_oczko:

ja w brzuchu mam 82 cm. Na koniec ciąży z antkiem miałam ok 114 cm wiec niestety nie mogę sie z Wami sciagac bo na mecie juz odpadam ale z wagą na pewno nie bedę na szarym końcu :ico_oczko:

co do mężusiów to mój jest ok, trochę gotuje, nic nie sprząta ale wesoły facet i zawsze mnie jakos rozbawi i lżej te jego brudne ciuchy porozwalane po domu sprzatac.

isia nie przejmuj sie snami :-)

sabcia ja tez chcę nad morze :ico_placzek:

Awatar użytkownika
bigottka

23 maja 2009, 17:06

a tez chcę nad morze :ico_placzek:
ja to morze mam na co dzień bo mieszkam w Gdyni w końcu to na pomorzu.
wczoraj nastukałyście, sporo tego był :ico_szoking:
spoko każda piszę na ile jej czas pozwala. Więc nie przejmuj się.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 maja 2009, 17:13

ja tez chcę nad morze
ja też :-D
wykąpac, nakarmić , uspać i mam chwilę żeby w wannie poleżec albo poleniuchowac po prostu
my sie Asiu dopiero przekonamy jak to jest jak będzie się chwytało chwile wolnego :ico_sorki: a ty kochana odpoczywaj kiedy możesz, bo masz w domku śmiagającego maluszka a jeszcze w brzuszku rośnie wymgający dzidziulek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiolaw

23 maja 2009, 17:32

witam

melduję sie weekendowo ,
kurcze muszę brac sie za sprzatanko , ale nam mega lenia wogóle mam jakiś taki smutny nastrój , bo dzis zmarła P babcia :ico_placzek:

ostatnie dwa dni bardzo boli mnie krgusłup , już nie wiem jak mam siedzieć czy leżeć , bo w karzdej pozycji jest źle :ico_noniewiem:
a tez chcę nad morze
ja tez chętnie bym się wybrała, uwielbiam morze , moja Ala juz się wypytuje kiedy pojediemy , a ja w tym roku niebardzo nadaję się na plażowanie , ale napewno pojedziemy , chociażby ze względu na Alę :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-05-23, 17:33 ]
:ico_tort: stawiam za kolejne okienko :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
bigottka

23 maja 2009, 18:10

:ico_tort: stawiam za kolejne okienko :ico_haha_02:
z chęcią zjem bo jakoś mam ochotę na coś słodkiego :-P
Szczerze mówiąc to ja nad morzem mieszkam więc nie mam daleko

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 maja 2009, 18:33

bo dzis zmarła P babcia
WIola bardzo mi przykro!!!
boli mnie krgusłup
mnie też boli, ostatnio nie moge się schylać za bardzo!!! To chyba przez rozciągającą się macice. Jak to jest??
Wiola zrób sobie masaż prysznicem, a najlepiej niech mąż ci pomasuje :ico_brawa_01: napewno będzie ci lepiej!!!
:ico_brawa_01: za kolejne okienko Wiolcia
bigottka, to lecimy do ciebie :ico_brawa_01: wpadamy na kaweczke i ciasteczko!!! Uwielbiam polskie morze, biały piaseczek i szum fal hmmm ale się rozmażyłam!!
A ja szykuje się do wyjścia, idziemy na mecz koszykówki a potem na ryneczek :ico_brawa_01: mój ukochany wrocławski!!! Moze jakaś pizza hut?? a może lody :ico_wstydzioch: sama nie wiem na co mam ochote hihi
Miłego wieczorku brzuchalki coraz większe!!!

Awatar użytkownika
bigottka

23 maja 2009, 18:42

to lecimy do ciebie :ico_brawa_01: wpadamy na kaweczke i ciasteczko!!!
to dawajcie we trójkę oczywiście to pójdziemy gdzieś ale mam nadzieję że nie rzucasz słów na wiatr i wpadnie???
A ja szykuje się do wyjścia, idziemy na mecz koszykówki a potem na ryneczek
kurczę masz fajnie też tak chciałabym a mąż zmęczony po nocce i odsypia a jak się obudzi to będzie marudny gorzej niż małe dziecko

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”