MONIKAB fr, mi też lekarz powiedział, że kobiety w oświęcimiu nic nie jadły a karmiły, choć fakt faktem te dzieci w Afryce to wcale takie zdrowe pewnie nie sa i prawidłowo na wadze nie przybywają
[ Dodano: 2009-05-23, 23:28 ]
dzęki dziewczyny
to prawda, ale nasze dzieciaczki beda zdrowe czy to na piersi czy na mleczku sztucznymMONIKAB fr, mi też lekarz powiedział, że kobiety w oświęcimiu nic nie jadły a karmiły, choć fakt faktem te dzieci w Afryce to wcale takie zdrowe pewnie nie sa i prawidłowo na wadze nie przybywają
he he, no szybka lece poogladacMONIKAB fr, już zaakceptowałam :) Ja to szybka jestem
no poważna i jaka dorosła już. Którego Maj miała urodzinki?a teraz to juz powazna kobitka
ech, znam to...ja mialam pierwsza noc po porodzie w szpitalu taka mialam malo pokarmu a Ala urodzila sie duza i potrzeby zywieniowe miala wieksze... do czwartej rano sie meczylam choc pielegniarki chcialy ja dokarmic przez strzykawke...teraz sobie słodko śpi w swoim lóżeczku a jak był tylko na piersi nie było mowy aby sam zasnąl, a ja przy nim 24h na dobe migreny juz dostawałam i na siedząco zasypiałam
11 maja swietowalismy roczekno poważna i jaka dorosła już. Którego Maj miała urodzinki?
ani sie obejrzysz a bedziesz piec torcik na pierwsze urodzinki czas leci bardzo szybko moj kawaler juz do szkoly chodzi a dobrze pamietam jak go rodzilamJa widze po Wiktorku, że czas szybko leci. niby ma niecały miesiąc, ale już sie dużo zmienił, uśmiecha sie i poznaje mamusie i tatusia.
he he, no dzieki Wiktorek ma ba 100%po mnie a Ala chyba po mezu ( ja mam brazowe a moj A piwne)Ja to ciągle nie moge przeżyć jakie te Twoje dzieci to oczy piękne mają. No wyjątkowo cudne
No tak, ale ja to jestem bystra jak woda w klozecie, przecież pisze w suwaczku ile Alicja ma
dziękuję :)Przesliczny Wiktorek. Ta minka na zdjeciu jest zdecydowanie po mamusi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość