mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

25 maja 2009, 09:08

Witam po imprezowym weekendzie :-) Nareszcie moge siaśc :-) W piątek byliśmy na urodzinach kolegi, a w sobote i niedziele robiłam urodziny mężowi :-) Ojjjjjjjjj ale jestem zajechana od piątku w kuchni, pieczenia miałam tyle. Ale za to ja też zapraszam na kawke i ciacho :-D do wyboru rafaello, serniczek czy orzechowo miodowe :-)

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2009, 10:55

No to i ja sie witam po weekendzie :ico_haha_02:

maziu ja poprosze serniczek a za kawke to chyba podziekuje bo taki skwar u mnie ze nie dam rady wypic cieplej kawy.
Sprzatnelam lazienke i normalnie pot ze mnie leci :ico_szoking: wczoraj wyszlysmy na spacer dopiero ok 18 a i tak slonce walilo jak oszalale.
Tak pogoda jest fajna ale pod warunkiem ze sie siedzi caly dzien na plazy i w kazdej chwili mozna wskoczyc do morza,chyba sie wybiore z Olenka w tyg.bo nie idzie wyrobic w tym upale. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

25 maja 2009, 16:54

Hej!
A tak, komunia się udała :-) Dziękuję iwciu. A zdjęcia może jakieś podeślę. Tych komunijnych mam mało. Maciej był bardzo grzeczny, rodzinka była nim zachwycona,a i ja zbierałam komplementy. Opłacało się być parę dni na diecie :ico_haha_01: Maciej przez większość nocy mówił przez sen, popłakiwał, chyba przeżywał komunię.
kati, kurcze, ludzie się rozchodzą :ico_noniewiem:
mazia jak zwykle imprezuje :-D
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

25 maja 2009, 18:24

jeja ,żebym ja tak kilka miesięcy potrafiła pobyć na diecie,to pewnie bym była zadowolona z siebie :ico_oczko: ,no cóż póki co mogę tylko ponarzekać :ico_oczko: .Maciuś chyba zwykle jest grzecznym chłopcem,przynajmniej na takiego wygląda ,a że rzadko na Niego narzekasz to tak musi być :-D

u nas dziś wreszcie ciepło.chociaz strasznie wieje.W sobotę mieliśmy dwie imprezy plenerowe- w przedszkolu (Bartek zachwycony przedszkolem) i w szkole u Dominisia ,a taka była pogoda,że :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: .Cały dzień lało i tak wstrzelaliśmy się w małe przerwy miedzy jedną a druga ulewą :ico_zly: ,nawet nam się udało :-)

Maziu Ty to masz zdrowie ,tak imprezować :ico_szoking:

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

25 maja 2009, 22:09

iwciu, Maciej ostatnio pokazuje rogi :ico_placzek: , chyba bunt dwulatka osiąga apogeum. maciej zaczyna popychać dzieci :ico_noniewiem: , miałam dziś spokojną rozmowę z moim mężem na ten temat. Uważam, że wszystko przez te ich głupie zabawy, dla mnie pachną agresją. Jak zwykle było tak, że mój zajmował się dzieckiem przez 2 dni (po 5 godzin każdego dnia)a teraz ja będę walczyć z jego głupimi nawykami. Jak to tatuś mówi, on go psuje a ja Macieja naprawiam :ico_placzek: Mam nadzieję, że mój zrozumiał... Dzisiaj pod wieczór bylo spokojnie.
Słyszałam, ze w przedszkolu Macieja też są "otwarte drzwi" ale w sierpniu...

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2009, 22:19

Chloe u mnie jest tak samo jak Tomek wraca z morza,stara sie malej wynagrodzic ten czas kiedy go nie bylo,czasem w sposob w jaki mi nie za specjanie sie podoba.Ja przez pare miesiecy musze byc matka i ojcem dla Oli,staram sie byc konsekwentna w tym co do niej mowie,ale czasem to bywa trude,chodz moge stwierdzic z czystym sumieneim ze chyba nie najgorzej mi to wychodzi bo mala jest naprawde grzeczna i nie mam powodow do narzekania.A co do buntu 2latka to my to mamy juz za soba :-D byl czas kiedy Ola ze wszystkim byla na nie,naszczescie trwalo to krotko i jest teraz grzeczna dziewczynka :ico_brawa_01:

Dzieki Kochana za foteczki,normalnie dzaga z ciebie ze cho,cho :ico_brawa_01:
Maciej super wygladal-maly elegancik :-D
Takie wyjazdy na wies sa najlepsze,ja sama kazde wakacje spedzalam u cioci na wsi,byl to zawsze najlepszy czas w moim dziecinstwie,szkoda ze tak szybko minal.

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

25 maja 2009, 22:40

oj ja też mam taki problem ,tylko u nas najwięcej "dobrego" robi Dominiś.Zawwsze jest na nie względem Bartka,zabawy są czasem wręcz brutalne :ico_olaboga: ,odzywki chyba nie na wiek 2,5 roku (spoko ziom itp,itd),Bartek powinien robić to co chce brat ,oj długo by jeszcze można wymienieć.A tak poza tym to ZŁOTE CHŁOPAKI :ico_oczko:

Chloe dzięki za fotki,rewelacja,reszta w mailu :ico_haha_01: .U nas dni otwarte w przedszkolu też są później ,teraz było 30-lecie przedszkola połączone z nadaniem imienia :-) ,ale każdy mógł przyjść ,więc skorzystaliśmy :-D

Bartek ostatnio dodatkowo jest strasznie marudny,na wszystko reaguje płaczem,wrzaskiem :ico_szoking: ,wieczorem mam dość,cieszę się,że wreszcie idzie spać :ico_wstydzioch: .Ząbek jest w natarciu i mam nadzieję,że to jest przyczyna ,bo jak Mu nie minie to zwarjuję :ico_puknij:

uciekam,bo dziś też ma dosyć
buziaczki :ico_haha_02:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

26 maja 2009, 08:57

Witam z rana i wszystkim mamusią wszystkiego najlepszego :ico_prezent: Żeby nam maluchy szybko rosły, były zdrowe i grzeczne :-D

A u nas też w sierpniu chyba od 27 można przyprowadzac dzieci na 4 godz. żeby się przyzwyczaiły i oswoiły z otoczeniem :-D Chloe dzięki za fotki mały słodki a z ciebie laska. U nas pogoda super od rana daje słońce,żeby już tak zostało do końca wakacji :-D Wczoraj byłam w pracy przedłuzyc sobie wychowawczy. No to od 1 września do pracy rodacy :-D

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

26 maja 2009, 12:33

[glow=yellow]I ja Wam życzę kochane Mamuśki tego, co sobie: zdrowia i ... cierpliwości.[/glow]
Dziękuję za miłe slowa. A Macieja naprawiam :-D , miałam z nim rozmowę na temat nieodpowiedniego zachowania, mam nadzieję, że zrozumiał niektóre rzeczy.

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2009, 14:09

Ach mamusia byc,cos pieknego :-D dla was tez wszystkiego dobrego mamuski :ico_buziaczki_big:
maziu niech rosna tylko moze nie za koniecznie szybko :ico_haha_02:

Chloe a cierpliwosc tez sie przyda :-D

My juz po obiadku,chyba sie polozymy na jakas sjeste bo goraco ze nic sie nie chce :ico_olaboga:

Wróć do „Przedszkolaczki”