Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2009, 20:35

Dobry wieczor..
A u nas dzisiaj byl Upalny Dzien.. Kurde,bylo okolo 30 ° C przeciez taka pogoda to lato :ico_haha_02: I do polodnia bylismy na poczcie i na Placu Zabaw,a nie bylismy sami bo z ta moja kumpelka Karen i jej coreczka Alina. Bylo fajnie,bo to zawsze razniej..
A po polodniu jak sie Marcusekjuz wyspal bylismy troche na ogrodku,dzieci sie ladnie bawily znowu z dziecmi od Karen,Jonasem i Alina,i tez bylo milusio,a tak swiecilo slonce..
Pozniej moje skarbki wykapalam i juz ladnie sobie spia,a i Nicolka zasnela dzisiaj sama.. taka juz byla zmeczona .. i zasnela Samaaa... :ico_brawa_01: :ico_oczko: I bylam u mojego ginka,wszystko Ok,w ciazy Nie jestem i dal mi tabletki anty.. wiec czekam teraz na moja @ :-) Pozatym to nic nowego.. A kiedys to bym chciala miec jeszcze jednego dzidziusia..Zobacze jak bedzie.. :ico_haha_02:

Iwona super foteczkii :ico_brawa_01: Dzieci widac zadowolone,a Patryk sobie swietnie radzi na rowerku i na autku,tak samo jak Nicolka :-) Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2009, 20:48

Iwona super foteczkii :ico_brawa_01:
dziękujemy :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

25 maja 2009, 21:29

Cześć dziewczynki, będą zdjęcia , postaram się dzisiaj wkleić, buziaczki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2009, 21:43

Magda czekamy :-)

A my juz po kolacji z mezulkiem,i idzie burza,jest tak az zolto.. czyli bedzie tez grad..dobrze ze autko mamy w garazu :ico_oczko:
A i coraz czesciej mysle juz o naszym urlopie.. Kurde,pierwszy raz taki urlop chocby z prawdziwego zdarzenia :ico_brawa_01: :ico_haha_02: :-D z biura podrozy.. pokaze wam stronke tych okolic a raczej Wyspy KrK na ktora jedziemy :-) :ico_oczko: :
A tak jeszcze dokladniej to jest stronka naszego Hotelu w ktorym bedziemy mieszkac i jest tam tez pare zdjec.. :
http://www.kroatien-adrialin.de/hotel-b ... _5509.html
Juz sie ciesze na sama mysl naszego urlopu.

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2009, 22:48

Kristi, cudne miejsce na wypoczynek.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

26 maja 2009, 11:14

Dziewczynki zapraszam TU do obejrzenia fotek, jest troszke wiecej niż na NK :ico_oczko:

http://www.garnek.pl/magdusi/a

[ Dodano: 2009-05-26, 11:17 ]
Kristi u nas tez była wczoraj burza i deszcz, oj a w dzień duchota nie do zniesienia... :ico_noniewiem:

i sie wysraszyliśmy okropnie, bo rano B wziął Antolka na spacerek, poszli w piłkę pograć troszke a potem na huśtawkę i Antoś zwymiotował na tej huśtawce...aż chlusnęło, oj moje biedactwo, ale byla taka duchota a jeszcze zmęczył się i ta huśtawka...

[ Dodano: 2009-05-26, 11:18 ]
Acha i życze wszystkim mamusiom wszystkiego najkochanszego
Obrazek

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2009, 13:29

Dzien dobry
Myslalam ze wczoraj bedzie padac albo burza,albo cokolwiek,ale gdzie tam,.. Ani grama deszczu nic nie padalo.. A dzisiaj znowu taka sama pogoda jak wczoraj.. Duchota.. tak jesz parno.. I normlanie upal.. bo znowu mamy 30 ° C jest naprawde cieplo.. Ja to juz sie nawet opalilam na buzi i na ramionach :-D A pozatym to moje dzieci teraz ladnie sobie spia,juz od 12 00,pogadalam tez juz przez telefon z moja przyjaciolka ze Szkocjii a zaraz ide rosolek doprawic i bedziemy mieli juz obiadek.
A i na nasz urlopek tez sie ciesze jak normlanie Dziecko.. :-D :ico_brawa_01:
I wszystkiego Najlepszego zycze wam w naszym pieknym Dniu Mamy :-)
Moje dzieci spia,bo taka pogoda meczaca ze szok.. Bylismy na spacerku w lesie bo tam tak fajnie bylo chlodniej..
Ok ja uciekam :-)

Magda super piekne zdjecia,A Antolek naprawde szczesliwy,tyle mial radosci i przyjemnosci Super. :ico_brawa_01:
Dobrze ze Antosiowi juz lepiej jest.. oj te pogody.. naraz takie cieplo przyjdzie i organizm sie tez musi na to przygotowac a tym bardziej dziecka :-)

Gabi to juz niedlugo i tez bedzie urlopek,a moze tez jakas stronke podasz tez sobie poogladam gdzie to dokladnie jest :-) Jak chcesz..
I sliczna masz Emilke w podpisie :-> :ico_brawa_01: I czekam na foteczki..

Iwona dzieki,tez tak mysle ze nasz urlopek bedzie naprawde cudny i w pieknym miejscu :-)

Do pozniej kochane mamusie. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2009, 14:43

Madziu, fotki cudne. Antoś zadowolony i jaki szczęśliwy. Super. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Iwonko, śliczne zdjecia :ico_brawa_01:
dziękujemy.
Ja potem tez wkleje zdjecia z wyjazdu i targów ksiazki :ico_oczko:
a więc czekamy :ico_oczko:

Również dołączam się do życzeń dla wszystkich mam - wszystkiego dobrego, dużo miłości, spokoju i cierpliwości.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2009, 21:04

Witajcie wieczorkiem.
Dzisiaj byl u nas znowu taki upalny dzien,i jak sie Marcusek wyspal poszlam do tesciow z moimi skarbkami,i tam sie ladnie pluskaly w baseniku.Mialy tyle radosci,a ja nasz basenik troche pozniej napompuje i naleje wody,narazie tak pierwszy raz w tym roku moje dzieci sie ladnie pluskaly w baseniku u babci i dziadka :-) A ja fajnie porobilam kilka zdjec. Pozatym to dzien minal super.

Gabi piekne foteczki,a na tym zdjeciu z tym pisarzem to taka wygladasz przejeta a Emilka taka slodka w tych kucykach :ico_brawa_01: A i tez wam sie szykuje super urlopek.. :ico_brawa_01:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

26 maja 2009, 21:46

Gabi śliczne fotki.
Kristi a Wasze w podpisie słodkie, juz cieplusio u Was na dobre, cio?

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”