Witam wieczorkiem baby bom moje gratulacje parka też dobrze Michaś ładne imię mój mąż tak ma
Paulinko to imprezka się udała ładna z was parka
Iwo no sporo masz tych tabletek ja jeszcze miesiąc i też idę ... jak nie szybciej teraz na wizycie się zapytam
[ Dodano: 2008-04-07, 21:41 ] kasiekk, a co sie stalo????? to ja mam dola bo Majeczki mojej kiochanej nie ma ze mna
[ Dodano: 2008-04-07, 21:46 ]
juz mnie to wkurza że nie ma innego wyjscia narazie.Jutro chyba zaczne dreczyc moja mame żeby juz z nia wracalabo wydaje mi sie ze to juz za dlugo jak dla niej.Jeszce nas zapomni Naprawde nie wiem co ja mam zrobic ...a jak sie nie dostaniemy do zlobka ?????bede musiala zrezygnowac z pracy chyba bo nie chce zeby Maja tak kursowalamiedzy domem a babcia
zubelek ,dziewczynki ladne naprawde podobne do siebie jak blizniaczki
Paulina446,sliczne foteczki
no i stalo sie to co przeczuwalam Gabi dostala antybiotyk i krople do oczu i uszu to nie zapalenie spojowek tylko ma zakazenie bakteryjne gardla i uszu i od tego ma ropiejace oczka
czeka mnie meczarnia z podawaniem antybiotyku i wkraplaniem kropelek do oczu i uszu
a do tego glowa mnie boli i nie moge patrzec na oczy
a ja dosc mam już wszystkiego,tego ze D nie ma,Kacper jest okropny,nie słucha,łazi i wyje bez przerwy,wymusza non stop,znowu nie je,ja juz nie mam siły do niego,sama i sama w kółko,nie mam cierpliwości,siły i w ogóle wszystko jest do nonono
mam dosć
mam ochote wyjsć i nie wracac
D napisał że przyjedzie czwartek-piątek i ma być tydzień w domku,mam nadzieje że tak bedzie,żeby potem sie nie okazało że tylko na weekend jak ja już sie nastawie na dłużej
kasiekk, Maja to znosi dobrze , tylko z tego co wiem to szybko zapomina i zaczyna do mojej mamy wolac zamiast baba to mama boje sie ,ze ona jest zbyt mala na takie dlugie rozlaki.ale jak dluzej np rozmawiam z nia przez skypa to widze ,ze dopiero po jakis 10 min. chyba sobie dokladnie przypomina i robi taka podkówkę do placzu i placze i wola mama jesuuuu nie moge no to jest okropne!!!!!!!!!!! kasiekk, mam nadzieje ,ze D przyjedzie i na dluzej
kasiekk, witaj w klubie
ja tez mam ochote wyjsc i nie wracac
Gabi tez wkolko placze a i Daniel tez niezle zajdzie za skore az glowa od tego peka
jak D przyjedzie to napewno wszystko sie jakos ulozy
moja zamiast spac to ryczy i siedzi na raczkach nie zadowolona
Biedna Majunia i Ty biedna kurcze współczuje wam,bardzo :ico_buziaczki_big:
nie wyobrazam sobie takiego rozstania z Pelkiem,choc dzis to bym go wysłała na drugi koniec ale to tak chwilowo bo tak naprawde to bym się zapłakała