jakoś to mi nie daje spokoju powiem szczerze muszę jeszcze noc przejść.pokaze ci na USG,ze wszystko jest dobrze
u mnie do tej pory jest duchota więc nie jesteś sama rybka u mnie raczej też będzie burza ale nie jest powiedziane.A u nas dzis duchota
na pewno tez tak masz..nie wszytkie dzidzie kapią mocno swoje mamusie..wiec nie denerwuj sie bo dzidzia wszytko wyczuwamyślisz że też tak mam bo pomału zaczynam się obawiać że coś jest nie tak
moze nie bedzie tak źle..nie martw sie na zapasno tak,ale ten sztab kryzysowy mnie przerazil i jeszcze mezus na noc w pracy
to normalne ze człowiek sie denwruje zwłaszcza jak sie czyta za duzo w niecie prosze sie ładnie zrelaksowac i wspomnisz moje słowa ze z dzidzia wszytko oki..my kiedys na usg probowalismy mała obudzic bo taki leniuszek z niej byłjakoś to mi nie daje spokoju powiem szczerze muszę jeszcze noc przejść.
no to czekamy z niecieroliwoscia na wiesciDzisiaj mam usg i zobaczymy czy z dzidzi faktycznie taki leniuszek że nie chce jej się mnie kopać i dać o sobie znać.
no widzisz..mowiłam zeby sie nie martwic na zapas..u nas tez pofgoda sie popsuła..zachmurało sie i okropnie wiejeU nas nocka minela i zyje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość