hello....i ja sie witam z rana....no wyspane jestesmy,sniadanko zjedzone...Maya dostala dzis troche takiej doroslej jajecznicy pierwszy raz...oczywiscie smakowala...
Pati...dzieki,musze Maycie pochwalic bo chyba na urodzinkach naogladala sie jak dzieci biegaja i od tego czasu normalnie malo co raczkuje...ma wiecej checi jakby...dzis np.na nogach przyszla do lazienki i a teraz przechodzi wlasnie caly maly pokoj przez srodek
...uff ale jestem dumna...
......mysle ze do lata to juz bedzie slicznie biegac bo narazie to raczej chodzi spokojnie i dosc wolno...
Jagodka...zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka....to chyba te wiosenne zmiany pogody tak wszystkim daja w kosc albo zeby
a Maya tez poddmuchiwala sobie grzywke ale juz spinamy i nie robi tego.....
Massumi....nawet nie wiesz jak mi Was szkoda z tymi chorobami
...kurujcie sie....a przedszkole dla Miloszka tak?
Lady,u nas dzzis taka sama pogoda jak u was...ale tez spacer zaliczymy bo Maya tak sie cieszy i wrecz wymusza zeby ja zabrac!
[ Dodano: 2008-04-08, 11:00 ]hello...a tu dalej nikogo??
Sikorko...dzis Maya zrobila to co kiedys Karolek..jak leciala reklama zwirzatek w TV i pokazywali pieski to robila łuf łuf.......hihihi ale fajnie to wygladalo...bo u nas nie robi sie hal hal tylko łuf łuf...no i widze ze rozroznia juz te 6 zwierzatek ktorych dzwieki nasladuje