Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2009, 22:01

dobry wieczór

wszystkie zdjęcia są prześliczne .... a urlopy zapowiadają się Wam cudnie .... oby pogoda dopisała ....

Ja się pochwalę .... Malwinka już pięnie pedałuje jeżdząc na rowerku ....

Ja dziś kupiłam Malwince buty zdrowotne do chodzenia.... bo niestety zauważyłam że zaczyna źlestawiać stópki - no i ona ciężka jest .... więc to też jakaś przyczyna jest ....

co jeszcze ???sama nie wiem .... w sobotę mamy w szkole u Kapika Dzień Rodziny - taki mały piknik ....

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2009, 22:04

Magda to znaczy te dwa dni,wczoraj i dzisiaj byly naprawde cieplusie.. A tak dzisiaj kolo 19 00 zaczelo padac :-) Najpierw deszcz pozniej grad i taki wiatr ale cieply :-> I bylo juz naprawde za cieplo.. ja to sie opalilam.. na ramionach i na buzi.. super... Juz potrzebowalam tego orzezwienia i ono przyszlo.Ciekawe jaka jutro bedzie pogoda. A faktycznie moje fotki w podpisie to takie juz letnie :-> :-D :ico_haha_02: ale te dwa dni byly normlanie jak lato takie upalne :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-05-26, 22:08 ]
Aginka to super ze Malwinka juz sobie tak ladnie radzi na rowerku,moja Nicolka tez sobie poradzi na takim rowerku bo juz tez wie jak ma pedalowac tylko za bardzo na hamulec naciska :-) Ale nauczy sie jeszcze.A taki piknik tez fajny rodzinny bedzie pewnie milo :-)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

26 maja 2009, 22:16

A my w końcu jedziemy tylko do PL na urlop, tzn ja z Antolem jedziemy, a mój kochany B pracuje , a potem rodzinka przyjeżdza...bo chrzest...
nie wiadomo czy nie będziemy musieli pokoi w hotlu wynajć bo się możemy u nas nie pomieścić :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-05-26, 22:22 ]
Aginko no brawo dla Malwinki, ale powiem Ci że Antos tez juz sobie z tym radzi, no jak ma pod górkę to mu cięzej...
ale genralnie radzi sobie, a co do nóżek....to hmmm kurcze Antoś tak samo...ja mu kupuj,ę dobre buty może nie prfilowane ale staram się kupować tylko w dobrych sklepach i nic to nie pomaga, jak pojadę do PL to kupię mu takie typowo zdrowotne...
no i jeszcze cały czas czekam na wizyte u fizjotwerapeuty :ico_sorki:

Kristi a u nas te weekend, bo u nas był długi weekend znowu...to był cudnie słoneczny...a w urodziny Toluka to ju wogóle byo bosko goráco wrécz...
dzisiaj ju tak troché pochmurno, ale soneczko wyhodzio, za to wiatr duzy byl.

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2009, 22:42

Gabi, śliczne fotki, Emilka to mały śmieszek, nie ma zdjęcia na którym by się nie uśmiechała :ico_brawa_01:
Ośrodek też prezentuje się ciekawie i urlop zapowiada się udany.

Kristi, Twoje zdjęcia też są super, dzieci zadowolone czyli szczęśliwe. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Malwinka już pięnie pedałuje jeżdząc na rowerku ....
Brawo dla Malwinki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2009, 08:11

Dzien dobry bardzoo :-)
U nas dzisiaj od rana pada deszcz,w nocy deszcz tez pewnie padal ale dzisiaj od rana to normalnie szok.. jest cieplo nawet ale pada i pada :-> I niema wiatru..
Pozatym to jest tak szaro i buro i mokro.
Ale fajnie takie ochlodzenie po tym dwudniowym lecie :-D
Ciesze sie ze podobaja sie wam fotki moich dziecinek.
My jestesmy juz po sniadanku a teraz moje bobaski patrza na bajke " Dumbo" super bajeczka(ta starsza wersja :-) )
Ok zycze wam milego dnia i zajrze pozniej..Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

27 maja 2009, 10:51

Cześć Dziewczynki
Śliczne te wszystkie foty dzieciaczków
Kristi, a ja już też chcę takiego latka jak u Ciebie, aby maluchy popluskały się w baseniku.

Aginko, Ty może przejdź się z Malwinką do ortopedy? Ja chyba na własną rękę bym nie kupowała butków zdrowotnych...

My całe przedpołudnia spędzamy na placu zabaw. Kinga lata, tylko jej czapeczka podskakuje :ico_haha_01: . Ale wraca taka głodna i zmęczona, że najada się (np. wczoraj zjadła 5 pyz z mięsem :ico_szoking: ) i zasypia. Wieczorem po kąpieli też szybko jej się oczka zamykają. Ja, podobnie jak Kristi, już się opaliłam na buzi i rękach :-) . A dzisiaj w nocy to mnie aż piekły ramiona.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

27 maja 2009, 13:20

Mama_Ania, to maly glodomorek z Kingusi.
My dzisiaj siedzimy w domciu, pada deszcz, pochmurno i wieje...brrrr

Moj Tolek pobil dzisiaj samego siebie spal do 10.30 :ico_oczko:
a ja razem z nim. Super, wyspani jestesmy.
Antos caly czas bawi sie remiza strazacka, widze ze wstrzelilismy sie w 10 z prezentami, strasznie sie ciesze.

Musze kupic Tolkowi sandalki bo ma tenisoweczki ale juz mu goraco.

ostatnio byli u nas znajomi ba grillu, a nasz Antos tak slodko mowi "tatusiu, chialem ci powiedziec, ze jestes kochany"
az sie wzruszylam, on tak czesto nam mowi ze nas kocha :-) :-) :-)
Pozatym to jest tak szaro i buro i mokro
buuu jak i u nas... :/

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2009, 15:24

Aginko, Ty może przejdź się z Malwinką do ortopedy? Ja chyba na własną rękę bym nie kupowała butków zdrowotnych...
nie mam czasu na wizyty u ortopedy :ico_wstydzioch: wiem że głupio to brzmi :ico_wstydzioch: - a profilaktyczne obuwie jej nie zaszkodzi - może tylko pomóc - Kapik miał tak samo - kupowałam buty memo lub tańsze odpowiedniki (postęp) - oczywiście wtedy to było zalecenie lakarza - wtedy chodził w nich tylko w przedszkolu i zaczął nosi w takim samym wieku jak Malwina - nosił do 5 lat - nóżki ma teraz super .... także myślę że Malwina na początku też będzie je nosiła - a jakby działo się "coś" złego" wtedy polecę do ortopedy .... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

27 maja 2009, 17:14

Madziu, słodziak z Antosia. Tatuś pewnie był dumny z synka za takie piękne słowa...
Aginka, oby Malwinie pomogły te butki.

U nas też pada... Mały śpi, Kinga nanizuje korale na sznurek i wcale jej się to nie nudzi. Ja po 2 kawie i strasznie mi się chce spać.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2009, 18:37

Hej :-)
Moja Nicolka na szczescie ladnie chodzi,i uwielbia swoje sandalki,woli sandalki niz takie polbutki(adidasy) ale tez mysle jak Aginka ze zdrowe obuwie Malwince nie zaszkodzi a tylko moze pomoc.
Dzisiaj bylismy nawet na spacerku bo pogoda sie troche wypogodzila :ico_haha_02: Bylismy w naszym juz slynnym lesie i bylo super,poszlismy bez wozka i Marcusek sobie ladnie spacerowal,a Nicolka go asekurowala slodko to wygladalo :-)

Magda super ze Antos taki jest czuly i szczery a tata to pewnie byl szczesliwy jak mu tak slicznie powiedzial syn :ico_brawa_01: :ico_haha_02: Ja jeszcze poczekam na takie piekne slowa od Nicolki.. ale mam czas :->

Napisze wiecej pozniej.. A wiecie ze dzisiaj moje dzieci znowu oboje spaly w dzien?? Juz drugi raz pod rzad i to o takiej samej porze.. najpierw Marcusek o 11 40 a pozniej Nicolka zasnela po 12 00 :-) Fajnie..

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”