allo
Ja niedawno wrocilam z pracy cala obolała
Teraz siedze i sie relaksuje.... przynajmniej probuje
Dziekuje za spoznione zyczonka :ico_buziaczki_big:
- moja droga, to moja druga ciaza,wiec szybciej brzuszek wysadza,bo miesnie rozciagniete,po drugie ja troszke grybsza od ciebie jestemja mam mniejszy brzuch
ile kobieto??? Czemu tak mało czy to Twoja normalna waga??? To taka chudzinka z Ciebie Bo ze mnie to kawał baby jest a teraz to zwłaszcza.wagi to ważę 46 kg...
czemu nie ja na spacerki to zawsze w miłym towarzystwie ale mam nadzieję że nie będziesz się źle czuła przy mnie bo ja to jeszcze raz taka duża jak ty jestem rybka w sumie wie jak wyglądam więc może Tobie sama powiedzieć.wybierzemy na spacerek po bulwarze
wiem o tym. Ale zawsze możesz sobie zrobić makijaż brzusia i rozstępów nie będzie widaćnie raz sie przebieralam przy Tobie,wiec luzik
No niestety, od kąd wykończył mnie taki sku***, przez niego zeszło ze mnie dokładnie 10 kg i od tamtej pory nie mogę dojść do siebie.... Dlatego mam nadzieje, że o ciąży nie zejdzie ze mnie za dużo.ile kobieto??? Czemu tak mało czy to Twoja normalna waga???
ale Ty głupoty wypisujesz... <!!>mam nadzieję że nie będziesz się źle czuła przy mnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość