Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

02 kwie 2008, 21:42

hej hej dziewczynki, u nas nic nadzwyczajnego, Antoś nam ładnie przesypia nocki , ta zmiana pokoju mu służy.
A dzisiaj to jakiś dzień leniwy i śpiący... :/

Życzę Wam wytrwałości w ząbkowaniu, u nas są już wszystkie ząbki do czwórek włącznie.
Czekamy teraz na piatki, ale to może jeszcze potrwać.

[ Dodano: 2008-04-03, 10:47 ]
Dzieńdoberek kobitki, znowu cos mało tu piszecie...gdzie Wy jesteście?
Co u Was?

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

04 kwie 2008, 21:46

Wiecie co dzisiaj moja Nikola przed wyjściem na rehabilitacje (ja chodze z kręgosłupem) przewróciła się na kafelkach w kuchni i upadła na tył główki strasznie płakała a z ust popłyneła krew strasznie się wystraszyłam okazało się że przegryzła sobie warge a na główce z tyłu ma krwiaka wielkości połowy mandarynki . Bałam się kłaść ją spać dawać jej coś pić czy jeść ale jak narazie zachowuje się normalnie i wszystko wygląda ok, ale wystraszyła mnie niesamowicie już nie wiem jak jąpilnować żeby się nie rozbijała.
Tak pozatym to prawie cały wolny czas spędzamy na działce sadzimy, siejemy - przywracamy ją do stanu używalności bo już dwa lata stała prawie odłogiem mało robilam bo najpierw ciąża (nie mogłam nic robić) a później mała Niki i tez nie zabardzo miałam jak :-D . Teraz Nki mi pomaga biega z konewką i grabkami czasami coś zdepcze ale ogólnie fajnie się czuje na działce :ico_haha_01: wącha kwiatki :ico_prezent: i nosi na rączkach ogrodowe krasnale :ico_haha_01: To tyle u nas :-)

Awatar użytkownika
karolina24

06 kwie 2008, 14:04

witam Was
u nas bez zmian Maciowi nadal wychodza zabki chociaz jak bylismy na szczepieniu to pani doktor powiedziala ze nic nie widzi i do zabko daleko (a ma 4 na gorze i 2 na dol) wazy 12,400 niby dobrze i mierzy 83 cm wiec jest ok ale musze sie naprawcowac zeby zjadl :(
a dzis u nas ochydna pogoda moje dzieciaszki spia a ja ogladam kubice i gotuje fasolke po bretonsku
mielgo weekendu ja teraz nie mam czasu :( Macio zaczyna sam chodzic a ja nim latam :)
buziaki dla Was

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

06 kwie 2008, 16:52

Edulita no i jak tam Nikolka?

O rany to musiałas się wystraszyć, ja pamiętam jak mój Antoś kiedys spadł z drabinki na placu zabaw, tez przegryzł sobie wargę i krew sie plała, poleciałam od razu do lekarza, na szczęscia momentalnie mnie przyjęli.
Na szczęscie plac zabaw "wyścielony" był korą więc było miekko i nic się w główę nie stało.

Karolinko trzymamy kciuki za Macia.

A u nas tez nie dobrze, Antoś chory, ma okropny kaszel, strasznie się tym marwtię, jutro idziemy do lekarza.

Awatar użytkownika
edulita

06 kwie 2008, 18:12

Z Nikolcią po upadku wszystko ok. ale wystraszyła mnie okropnie. Teraz też ma katarek oj mam nadzieje że na katarku się skończy :ico_noniewiem: .
Zdrówka dla Antosia i buziaczki :ico_buziaczki_big:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

06 kwie 2008, 23:19

edulita, to dobrze że wszystko ok, zdrówka dla Nikoli.
my jutro wybieramy sie do lekarza.

Awatar użytkownika
edulita

07 kwie 2008, 23:45

Maggie, - z tym kaszelkiem?
U nas jakoś ciężko bo staramy się o drógą pocieszke a coś jakoś nie ma i co miesiąc niecierpliwie robie test i nic i znowu okres i .........tak w kółko szkoda gadać :ico_noniewiem: a tak bym już chciała.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

08 kwie 2008, 00:08

Maggie, - z tym kaszelkiem?
Tak , bylismy u lekarza, na szczeście w oskrzelach jest czysto, robimy inhalacje z vicka, i chyba jest lepiej.
edulita,
no to trzymam kciuki żeby się udało, nie martw się, uda się napewno...tylko wyluzuj :one:

Awatar użytkownika
edulita

08 kwie 2008, 00:12

Dzięki postaram się :-)

Awatar użytkownika
karolina24

08 kwie 2008, 10:34

witam Was kobitki :)
u nas wszystko ok wczoraj uzupelnialam sobie pazurki wiec dzis juz mi lepiej pisac na klawiaturce bo je na maxa skrocilam :)
aaaa i odebralam wczoraj moj pierscionek urodiznowy od mezusia i juz widnieje na moich paluchu hihih
edulita, powodzenia zycze trzymam kciuki zeby sie udalo :)
zdrowka dla Nikoli i Antosia
teraz taka pogoda ze choroba tylko czeka u nas wczoraj pieknie 14 stopni slonce walilo z nieba jak szalone a dzis deszcz zimno i 2 stopnie beznadzieja a niewiem czy slyszalyscie ma wroci jeszcze snieg hmmmm nie lubie juz chce wieosne cieplo :(

Wróć do „Kącik dla rodziców”