[ Dodano: 2008-04-08, 12:08 ]
hehe ... a ja dzień późniejja ide 14 kwietnia

mój Arturek też tak, zapłacze jakby mu się coś niedobrego przyśniło, wtedy biorę na ręce i uspokajam i śpi dalej sobie.dziewczyny a czy Wasze dzidzie płaczą albo się śmieją przez sen? Bo Karolek czasem tak głosno płacze, że go muszę wybudzać i tulić
Nadia raczej tak nie ma. Jak zasypia to czasem się śmieje juz przez sen.dziewczyny a czy Wasze dzidzie płaczą albo się śmieją przez sen? Bo Karolek czasem tak głosno płacze, że go muszę wybudzać i tulić![]()
Nasza Ula dokładnie tak samo ma, czasem przez sen się usmiecha, a czasem budzi ja płacz taki nagły, wtedy wystarczy ja pogłaskac, powiedziec cos miłego i płacz natychmiast ustaje.Goonia napisał/a:
dziewczyny a czy Wasze dzidzie płaczą albo się śmieją przez sen? Bo Karolek czasem tak głosno płacze, że go muszę wybudzać i tulić
mój Arturek też tak, zapłacze jakby mu się coś niedobrego przyśniło, wtedy biorę na ręce i uspokajam i śpi dalej sobie.
Tez tak słyszałam i też trzymam się tej reguły, jedynie oprocz cycusia, daje herbatkę koperkową.a karmię piersią i wiem, że jeśli dziecko przybiera to do 6 miesiąca niczego więcej mu nie potrzeba i tego się będę trzymać...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość