witam. ja w nocy dostała goraczki 39 czuje sie fatalnie glowa mnie boli i wszystkie kosci nawet małej nie mam sily dostawic do cycka szok, ide na 14 do lekarza, i wiecie co obawiam sie ze zuzka tez ma alerie na cos, dzis bardzo duzo psika nawt ma takie serie po 6 razy i ciagle ten katarek przez ktory nie moze oddychac latam ciagle z kripelkami i z odciagaczem ale to moga na 30 minut wezme ja ze soba do pediatry niech ja zobaczy, o wezme od razu masc na dupke bo ta maczka jej nie pomaga, w ogole taka ospala jest jakas w nocy prawie nie spala ja zreszta tez i teraz biedna zmeczona, jeszcze u nas taka pogoda masakra,gardlo mnie boli jeszcze do tego wszystkiego
[ Dodano: 2008-04-08, 12:08 ]zuzi sie w ogole nie ulewa, w nocy tez czasmi nie daje jej do odbicia bo zasypia i jak sie juz napije a che sie poprzytulac to tylko trzyma cyca a wszystko leci po bokach, a w dzien tak daja ja do odbicia.
[ Dodano: 2008-04-08, 12:17 ]ja tez mam pieska i na pocztku pierwszy dzien po powrocie ze szpitala troche sie balam ze bedzie zazdrosny ale dala ja mu do powachania roczke i polizal ja teraz to robi ciagle jak tylko widzi ze zuzia ma raczke gdzies w zasiegu to ja lize oczywiscie nie pozwalam za czesto ,a cha i jak zuzia placze to on czasmi tez
razem z nia a teraz to juz jest super, tylko jak wychodze z zuzka na spacer a jego zostawiam do wyje strasznie w domu, ale nnie moge go zabierac ze soba bo bym sobie nie poradzila.
[ Dodano: 2008-04-08, 12:19 ]tez kupilismy leżaczek i jestesmy bardzo zadowoleni.
[ Dodano: 2008-04-08, 12:20 ]