czy mozna juz oficjalnie zakonczyc watek ???
czekamy na info o twoim malenstwie !!!
a wszystkim niecierpliwym mowie warto czekac

Witaj Słońceciekawe jak dusia ????
czy mozna juz oficjalnie zakonczyc watek ???
czekamy na info o twoim malenstwie !!!
a wszystkim niecierpliwym mowie warto czekac

Spokojnie możecie wątek zakończyć monologu prowadzić nie będę, więc odezwę się po rozpakowaniu
  Spokojnie możecie wątek zakończyć monologu prowadzić nie będę, więc odezwę się po rozpakowaniu   Pozdrawiamy  cieplutko
  Pozdrawiamy  cieplutko   

Pozatym opuchnięte nogi i chodzi mi się tak lekko
  Pozatym opuchnięte nogi i chodzi mi się tak lekko   z tym słodkim ciężarkiem ............ Sama wiesz jak to jest pod koniec ciąży. Brzuszek mam "niesamowicie" duży - naprawdę przy moim wzroście 162 wyglądam jak baryłeczka
 z tym słodkim ciężarkiem ............ Sama wiesz jak to jest pod koniec ciąży. Brzuszek mam "niesamowicie" duży - naprawdę przy moim wzroście 162 wyglądam jak baryłeczka  

a mój brzuszek mierzony na pepku w 40 tc miał 108 cm
  a mój brzuszek mierzony na pepku w 40 tc miał 108 cm   w II ciąży a w pierwszej 106 cm ...wyglądałam jak maślaczek hihi ...
  w II ciąży a w pierwszej 106 cm ...wyglądałam jak maślaczek hihi ... Muszę zmykać do łóżka, małżonek mnie goni sprzed komputera
  Muszę zmykać do łóżka, małżonek mnie goni sprzed komputera   Dobrej nocki Ci życzę i mam nadzieję, że już wkrótce będę mogła podzielić się cudną wieścią
 Dobrej nocki Ci życzę i mam nadzieję, że już wkrótce będę mogła podzielić się cudną wieścią   Pozdrawiam
 Pozdrawiam   

dziekuje bardzoWitaj Słońce
Twoja córeczka po prostu przesłodka jest

ja we wtorek nawet szyjki skróconej nie miałam a w sobote urodziłam .....lekarz przewidywał jeszcze chodzenie z brzuszkiem ze 2 tyg.Tylko niestety oprócz stwierdzonej przez lekarza (ostatnio w minioną środę a poprzednio w sobotę) skróconej szyjki niema żadnych innych symptomów zbliżającego sie porodu.

[/quote]
[/quote] Niewątpliwie pojawimy się na nowym wątku po rozpakowaniu. A kiedy to nastąpi czas pokarze
 Niewątpliwie pojawimy się na nowym wątku po rozpakowaniu. A kiedy to nastąpi czas pokarze   Pozdrawionka i całuski dla Słodziaka  :ico_buziaczki_big:
 Pozdrawionka i całuski dla Słodziaka  :ico_buziaczki_big:
 Już doczekać się nie możemy na spotkanie z córcią
  Już doczekać się nie możemy na spotkanie z córcią   Jednak coś czuję, że maleństwo już w nowym miesiącu się pojawi. No zobaczymy może  dzisiaj albo jutro ujrzymy naszą kruszynę
  Jednak coś czuję, że maleństwo już w nowym miesiącu się pojawi. No zobaczymy może  dzisiaj albo jutro ujrzymy naszą kruszynę   Teraz to może nastąpić w każdej chwili.  Wysyłam Ci numer telefonu. PA PA trzymajcie kciuki
 Teraz to może nastąpić w każdej chwili.  Wysyłam Ci numer telefonu. PA PA trzymajcie kciuki   

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość