Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

30 maja 2009, 09:25

poza tym co z tym sernikiem?? czy to bedzie ta sobota?? bo ma być piękna pogoda...
daj znac... napisz smska
Edzia, noo, jest suprr pogoda... ale niestety o połnocy wygasło nam ubezpieczenie i jeszcze nie mamy nowego :ico_placzek: więc zostaje mi kiszenie się nad zatoką... a poza tym zaczynamy generalne porządki, bo za tydzień Norbiego komunia :-D

Agatko, podrzuć jakimś gołębiem tych truskawek :-D :ico_sorki: a dlaczego Kamil przyjeżdża tylko na chwilę??

Ania_R, jak znajdziesz chwilkę to popisz co tam u Was...

Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

30 maja 2009, 11:57

jak znajdziesz chwilkę to popisz co tam u Was...
właśnie mam sekunde choć z Mają na rekach :ico_oczko:
U nas fajnie - jesteśmy jeszcze bardziej szczesliwi niz byliśmy odkąd Maja sie urodziła :-) Madzia jest zakochana w Maji :-) Za 2 tygodnie przeprowadzamy sie do domku z ogródkiem a potem lecimy na miesiąc do PL :ico_brawa_01: Więc odpukać jak na razie wszystko sie super układa :ico_sorki:
Uciekam bo taka piekna pogoda ze jedziemy nad morze :ico_brawa_01: a wybieramy sie jak sójki za morze... :ico_wstydzioch:

poccoyo

31 maja 2009, 10:37

ananke, powiedz jak humorek po diagnozie??
ja w tym tygodniu doiwm sie co z moja tarczyca, badanie mialam na przeciwciała...
ale nadal nie wiem czy to nadczynnos czy niedoczynnosc, czy moze infekcja, czy mam wola... hm...
no nic zobaczymy co dalej...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:50 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

31 maja 2009, 22:34

ananke, powiedz jak humorek po diagnozie??
a powiem Ci, że nie najgorszy.. wypłakałam pierwszy szok, wzięłam się w garść

a najśmieszniejsze to jest to, że byłam wczoraj rano na wizycie u GP i on stwierdza, że "na jego oko" to ja nie mam cukrzycy tylko nadwagę.. :ico_puknij: wyniki krwi w normie, a z moczy jak wieloletnia cukrzyca, a on stwierdza, że to nadwaga :-) heh.. uśmiechnęłam się tylko i kazałam mu w takim razie pomóc coś zrobic z tą nadwagą... dostałam list polecający na darmowe ćwiczenia w klubie fitness...
kpiny normalnie...
a cukier na czczo dzis miałam na ten przykład 7,3, a norma jest do 5,6 :ico_noniewiem:

a co Ty tak odliczasz na gg dzionki??

poccoyo

01 cze 2009, 08:44

odliczam 14 dni do PL... na 5tygodni jade...wybycze sie za wsze czasy
będzie browar, plaża,browar,plaża... hehehee
no a co do lekarzy... hm morze lepeij że się zabrali od nadwagi, bo nadwaga to też choroba, a jak sie ma nadwagę(wiem po sobie) to zaczynają sie inne choroby
np u mnie przerost blony śluzowej w nosie, PCO i teraz tarczyca...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 cze 2009, 08:44

plum plumik :-D

Kochane Dzieci - te mniejsze i te większe :-)
dla Was dziś szczególnie nasze serca, dary i uśmiechy :ico_sorki:
wszystkiego najlepszego, najsłodszego i najzabawniejszego
:-D

ObrazekObrazek

poccoyo

03 cze 2009, 12:12

hej hej hej
co tm u was laski słychać...
ale mamy upały w naszej Szkocji co?????????
superrrrrrr... heheheh
no a poza upałami co tam u was??
jak zdróweczko??
samopoczucie??

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

04 cze 2009, 23:44

co tm u was laski słychać...
u mnie juz całkowite zamieszanie z okazji Norberta komunii :-)

kilt dziś odebraliśmy - normalnie łzy w oczach miałam z wrażenia, mój mały Szkocik :-D

poza tym leci jakoś...

a u Was??

[ Dodano: 2009-06-06, 05:11 ]
plum z rana :-)

noo, kto ma nerwy ten spać nie może :-D znaczy jaaaa :-D

stawiam kawkę i herbatkę, mam nadzieję, że jak powstajecie to jeszcze ciepłe będą :-D
ObrazekObrazek

u mnie jest 4 rano :-D Alek jadł półgodziny temu i już nie mogę zasnąć, więc stwierdziłam, że szkoda, żeby minutki cenne dziś wyjątkowo uciekały mi na leżeniu i gapieniu się w ścianę i słuchaniu chrapania chłopa :-D a synuś i tak za 2 godz wstanie na kaszkę :-D więc dużo nie straciłam snu :-D

wczoraj po planowaliśmy wszystko, zapisane na kartce :-) zakupy do końca prawie zrobione, także dziś tylko działamy + moje włosy (fryzjer, a wieczorem farbowanie), Norberta włosy, i jeszcze parę pierdół :-) także dzionek będzie szybko leciał i już czuję, że po nocy będziemy sprzątali :-)

więc witam się tylko i gnam do kuchni, ugotuję Alkowi zupkę i nastawię warzywa na sałatkę chociaż, a potem wydumam, co następne :-D

poccoyo

10 cze 2009, 12:17

no nic, zagladam,
i stwierdzam ze wątek upadł na dobre... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
ania po komunii nie wróciła...
ja czytam ale nie pisze i takim to sposobem wąteczek na wymarciu...
hheeheheh
no nic... moze nas nie zablokują...

Awatar użytkownika
Ania_R

10 cze 2009, 13:08

Ja dalej zalatana tą przeprowadzką :ico_olaboga: a do tego od piątku nie będe miała neta przez jakiś czas :ico_placzek: ciekawe tylko jak długo??? W piatek rano się przenosimy, potem musimy się szybko rozpakować, posprzątać to mieszkanie które zdajemy i potem znów pakować do PL :-) Już bym chciała lipiec bo do końca czerwca to takie tempo u nas będzie że ho ho :ico_olaboga:

Wróć do „Pozostałe”