meduję sie

ledwo zipiemy

chłop do szpitala nie zdecydował się jechać

ja z chłopcami zaliczyłam kościółek

Beatris, trzymam baaardzo mocno kciuki, żeby na małego ten rota nie przeszedł

gaga22,

lecę dać deserek i zaraz wracam

Bartek też odsuwa nogami, po prostu wyżej je podnosiale dochodzi nam dodatkowa zabawa w odsuwanie tego ustrojstwa
nawet mnie strasz, ja i tak miałam bolesne miesiączkiale wczoraj lekrza dał mi mocniejsze przeciwbólowe i kazał podjąć decyzję: abo to przetrzymam, bo wkładka dostosowuje się do macicy około 3 miesięcy, albo chcę wyciągnąć i poszukać innej metody... ale chyba wytrzymam
i po porzadkach, wyrzucilama z 6 par spodnii dwie bluzki
na allegro sobie wpisz "muzyczny ogródek"gaga fajna zabaweczkaile kosztuje i gdzie moge taka dostac?
na Allegro, ja kupiłam używaną, z przesyłką wyszła 100 zł, a wygląda jak nowagaga fajna zabaweczkaile kosztuje i gdzie moge taka dostac?
a ja zochodze w głowę w czym ja w czwartek pójdę na ślub brata - wszystko mam kuźwa za dużeja tam terapii szokowejw próby wciśnięcia się w spodnie sprzed ciąży nie robiłam, wypierdzieliłam juz w trakcie ciąży i teraz kupuję nowe
ja kupiłam na allegrofajna zabaweczkaile kosztuje i gdzie moge taka dostac?
noo, jestem tego samego zdaniaChłopak jednak "postanowił" się ożenić, bo dziecko w drodze. Chociaż moim zdaniem to nie najlepszy powód do małżeństwa
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość