Justyna_Bochnia, fotki extra, jeju jak ja lubie ogladac wasze dzieciaczki w roznych sytuacjach

fajnie miec taka spontaniczna mame jak TY

mama_zuzi1980, WSZYSTKIEGO NAJ DLA NELUSI

no super, teraz juz nie powinno byc problemow z wojskiemprzyjęli na studia, kierunek Finanse i Bankowość

a jaka rybke dodałaś?? ja tez musze pomyslec bo Szymon jeszcze rybki nie jadlugotowałam jej na jutro danko z rybką
dobrze macie kobitki z tym dniem wolnym w tygodniudopiero piąteczek mam wolny
a ja od pon mam druga zmiane 11-18

to juz wogole Szymcia nie bede widziala, tymabrdziej ze w pon i sr mam angielski na 19.00 wiec od razu po pracy na angola i bede wracac o 21.00

moja naczelniczka oczywiscie nie raczyla nam odpowiedziec czy matki karmiace rowniez musza przychodzic na druga zmiane

no musisz poobserwowac, pewnie cos nowego ja uczuliłozauwazylam krosteczki na lokietkach obydwoch, takie jakby alergiczne
u nas dokladnie to samo, nawet nie musi widziec calej mnie, tylko moje stopy ze gdzies tam sie krece to juz wlancza mu sie marudaA no i oczywiście tak jak Nell i Jas jak widzi mamę to zaczyna marudzić .

no fajny przepisik, tez go wyprobujeJuż znalazłam,buraka można dawać po 7 miesiącu
tylko nie bede solic

a u nas tak
wczoraj jak wrocilam z angola, to tata mi mowi ze Szymon mu marudzil wiec chcial sprawdzic czy ma kupe..UWAGA wsadzajac palca w pieluche

no i mowil ze caly palec mial w kupie..hehe
a pozniej nie mogl znalezc chusteczek nawilzanych wiec wytarl mu pupke papierem toaletowym

aa decydowalam ze biore urlop wychowawczy od maja do sierpnia/ mam umowe do sierpnia/ tym sposobem nie bede musiala sie zwalniac bo umowa sama wygasnie
tak mi doradzila kadrowa, no i chyba dobry pomysl
tak pomyslalam ze zawsze jak bysmy wrocili wczesniej to moge przeciez zawiesic wychowawczy i pujsc do pracy

noo a nocka u nas beznadziejna
Szymon obudzil sie przed 1.00 i zaczal marudzic nie pomogla herbatka
chcialam zmienic mu pieluche bo pomyslalam ze moze ma mokro
rozebralam go i polozylam a ten siurek zlal mi sie na lozko

tym sposobem zostalam pozbawiona akcesori do spania

wiec o 2.00 z bezsilnosci dalam mu 120ml mleka, no i troszke go pokolysalam i skubaniec usnal...
teraz śpi a jak wstanie to dostanie mleczko i pojedziemy do moich rodzicow