odwdzięczę się kobietkozbankrutuje normalnie
A teraz idę do drugiego pokoju i zabieram się za skrobanie ścian bo mi jeszcze dwie zostały bo ostatnio to coś nie mogłam się zebrać jakiś leń po prostu we mnie wszedł
odwdzięczę się kobietkozbankrutuje normalnie
No właśnie nie ma bo jak jadę w trasę np. do Olsztyna to trawa do 16 godzin nie krócej dlatego to mnie tez tak bardzo przeraża bo jednak to jest bardzo długo. Zadzwonię do koordynatora że źle się czuję i że nie przyjdę jutro i tyle i pójdę do lekarza po kolejne L4 chyba tak zrobię i to będzie najlepsze rozwiązanie.A nie ma możliwości wrócić, ale na kilka godzin?
no właśnie dla mnie też trochę się boję że wyszłam z wprawy z jeżdżenia samochodem bo ja to raczej za kółkiem siedziałam tam czułam się jak ryba w wodzie a jest zawsze możliwość mieć stłuczki i po co później mieć nerwy na siebie za głupotę.Jak dla mnie za duże ryzyko
no spoko bo wiesz nie każdy wie na czym to polega a jeszcze jak widzą kobietę to wielkie oczy robią pamiętam jak jeździłam zawsze mnie to śmieszyło jak faceci się patrzeli z niedowierzaniem na mniejasne że wiem w końcu mój mąż pracowała w ochronie 3 lata
wierzę kochana że tęsknisz ja ogólnie tęsknie za kontaktem z ludzmiOk przekonałyście mnie nie idę do pracy ale i tak za nią tęsknie za ludźmi niektórymi bardzo.
hehe nie dziwię się ja byłam z mężem parę razy na obstawce imprezy to tez każdy patrzyła zdziwionyjak faceci się patrzeli z niedowierzaniem na mnie
Był był miałam dwójki za bardzo wysunięte, po prostu się nie mieściły. Jak byłam jeszcze dzieckiem to ortodoncja nie była popularna, później znowu kasy nie było... więc dopiero teraz się udało Jeżeli chodzi o dół to w ostatnim roku jedynki zaczęły mi się trochę składać do środka.no co ty aparat??? A co był Tobie potrzebny?
To ty taka diablica jesteś ale kto się czubi ten się....więc czeka go jutro ciężki dzień z mojej strony:diabel2:
To tak jak u nas... chociaż ostatnio śpi nawet do 8 tylko co z tego jak wieczorem o 23 idzie spać a tak to po 21 już spała. Będzie ciepło wybiega sie na dworze to może wcześniej będzie zmęczonaTo nie ja, to Emilka, dzisiaj i tak dłużej pospała, bo do 6.40 Normalnie o 6, a czasami przed 6 juz wyspana jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość