pracowita dziewczyna z Ciebie!od rana tylko sprzątam i sprzątam,ale już widać efekty
raczej leniuszek ze mnie potrafię kilka dni nie sprzątać z lenistwa ale potem któregoś dnia dostaję energii i sprzątam do czystegopracowita dziewczyna z Ciebie!
to może coś z układem moczowym ma przeważnie właśnie takie problemy z układem moczowym są bezobjawowe i tylko gorączka ale mam nadzieję,że wszystko będzie dobrzeWiktorek dostal goraczke i siedzimy w domku.Bylismy tylko u lekarza.Dostal skierowanie na badanie moczu bo czesto goraczkuje bez zadnych innych objawow.
to zdrówka dla małejmała też chora... w dzien miała 38,6 gorączki, a teraz chyba ok 37 wiec nie jest zle
tak bo za mało ważyła bo tylko 9.200 (a miała prawie 18 miesięcy) i zrobiliśmy wtedy wszystkie badania,a teraz jak będą dobre wyniki to jeszcze profilaktycznie przez 6 tygodni będzie dostawać żelazo mam nadzieję,że będzie już ok i tylko raz ją ukłują bo ostatnio jak byliśmy to babki chyba dziecka się bały,bo aż 3 razy nakłuwali bo nie mogły trafić w żyłę a ja aż się rozpłakałam jak Hania krzyczała bo to nie był płacz tylko krzyk tak więc teraz jedziemy gdzie indziej i prywatnie więc będzie szybcieja Hania ma anemie, że żelazo sprawdzacie??
Ojej biedactwo Masz racje ze jedziesz gdzies indziej!Trzymam kciuki zeby bylo dobrzebo ostatnio jak byliśmy to babki chyba dziecka się bały,bo aż 3 razy nakłuwali bo nie mogły trafić w żyłę a ja aż się rozpłakałam jak Hania krzyczała bo to nie był płacz tylko krzyk tak więc teraz jedziemy gdzie indziej i prywatnie więc będzie szybciej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość