Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 cze 2009, 14:09

nie bo on taki kwadratowy
każdy brzuszek jest inny ale na swój sposób piekny i cudowny!!!!!!!!!!!!!
nonono to mam mi poprostu nie jest pisana zgrabna ciaza
Sabcia już ci mówiłam że po ciąży wrócisz do swoich kg :-D tych co pisałaś tzn w których czujesz się najlepiej!!!! Bedziemy się dopingować i posuwać przepisy dietetyczne ale smaczne. Ja jestem troszke zwarjowana na tym punkcie więc możecie liczyć na dobre jedzonko ale nie kaloryczne!!! Więc wcinaj sobie ale zdrowo zdrowow!!!
i duzy
a mi się wydaje taki tyci hihi może ja mam takie głupie wrażenie :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-06-02, 14:10 ]
A teraz zrobiłam sobie przerwe bo się popłakałam przy cebuli :ico_placzek: nie moge kroić bo normlanie oczy mi wychodzą!! No ale musze wrócić!!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 cze 2009, 14:11

bigottka, dawaj zdjecie bo nie nie bede ci na menla klikac :ico_oczko:

magduś81, siwtny pomysl z tym sernikiem na zimno :ico_brawa_01: Musze zrobic na niedziele. A co do szybkiej suruweczki to ja lubie salate + ogorek i pomidor i juz,oczywiscie polane sosem winegret z Knora,polecam :-D A jak kaski mniej,to nawet sama salate z tym sosem i jest git. A moja tesciowa robila tez salate i ogorek w smietanie,tez dobre :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

02 cze 2009, 14:19

dawaj zdjecie
zastanowię się kobietko :-P
Zrobię zdjęcie dzisiaj wieczorem po kąpieli i wyśle Wam babolki bo widzę że nie dacie mi spokoju ;-)

Awatar użytkownika
Sabcia

02 cze 2009, 14:21

bigottka - no spoko z tymi krokietami ale takie cos trzeba usmazyc i w ogole a ja nie jem tłuszczu prawie w ogole nawet chleba nie smaruje masłem i nie jem nic smazonego nawet warzywka albo sa w zupie albo na parze albo surowe a miesa nie jem takze sama widzisz
na dobre jedzonko ale nie kaloryczne
no i o to własnie chodzi ja tez mam fioła na punkcie takiego jedzonka

[ Dodano: 2009-06-02, 14:22 ]
bigottka, to my mamy jeszcze do wieczora czekac :ico_szoking: :ico_zly:
Poklikam teraz z wami póki jestescie ale włacze sobie M jak milosc

[ Dodano: 2009-06-02, 14:26 ]
a wracajac do sałatek to ja uwielbiam lodową lub kapuste pekinska robie z zielonym ogorkiem papryka pomidorkiem do tego dodaje dwie lyzki jogurtu naturalnego i sos czosnkowy z knora mniam mniam

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 cze 2009, 14:52

Zrobię zdjęcie dzisiaj wieczorem po kąpieli i wyśle Wam babolki bo widzę że nie dacie mi spokoju
- nie damy :ico_nienie:

Awatar użytkownika
bigottka

02 cze 2009, 15:01

mamy jeszcze do wieczora czekac :ico_szoking: :ico_zly:
no niestety bo teraz to za obiad się wzięłam chyba że jak zrobię to wtedy ale nie obiecuję Wam ;-)
dwie lyzki jogurtu naturalnego i sos czosnkowy
mój żołądek niestety nie trawi sosów czosnkowych więc nie robię wolę inne sosy ;-)
miesa nie jem takze sama widzisz
kurcze mąż wygoniłby mnie z domu gdyby mięsa nie było ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

02 cze 2009, 15:13

witam!

Ja ostatnio nie mam jakoś czasu na nić, a to Antek a to praca, sprzatanie , nie ma kiedy z Wami poklikac.

magduś brzuszek ładny, kształtny i wcale nie jest duzy, zaraz swój sfotografuje i pokaze. :ico_oczko:

co do jedzonka ja jem nadal jak słoń, wszystko i w kazdych ilosciach, teraz biszkotp z masą i truskawkami :-D

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 cze 2009, 15:19

a ja ostatnio uwazam na to co jem bo mam strasznie wysoki cukier w moczu :ico_olaboga: ciekawe co mi jutro moj lekarz powie bo jak byłam w srode u innego po skierowanie tylko na dodatkowe badania (potrzebne mi na konsultacje u zakaźnego) to powiedział ze DRAMAT :|
plecki juz mnie bolą od tego sprzątania a tu jeszcze tyle tego...
ale co tam, poczekam na mężusia i mi pomoże :)

Awatar użytkownika
bigottka

02 cze 2009, 15:20

ja jem nadal jak słoń, wszystko i w kazdych ilosciach
kobieto przy twoich kształtach filigranowych to możesz sobie pozwolić na to bo i tak później na 100% to zgubisz.
zaraz swój sfotografuje i pokaze. :ico_oczko:
dawaj dawaj brzusio pochwal się ;-)

[ Dodano: 2009-06-02, 15:21 ]
plecki juz mnie bolą od tego sprzątania a tu jeszcze tyle tego..
kobieto ty się nie przemęczaj za bardzo

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 cze 2009, 15:21

a tak wogóle niczym sie nie moge napic, woda nie, herbata nie, napoj nie, mleko nie... a pozniej jeszcze taki dziwny posmak w ustach
na początku ciąży mogłam pic tylko mleko lub kakao - nawet 2 litry dziennie a teraz to od kakaa to mi sie wymiotowac chce... eh zycie

[ Dodano: 2009-06-02, 15:22 ]
kobieto ty się nie przemęczaj za bardzo
wiesz ale jak ja nie zaczne to piotrek sam nie ruszy a tak to ja zrobie dobre wrażenie a on dokończy :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”