ja jak na razie nie czuję jeszcze dzidzi a tak po za tym to ok. Szczęściara z Ciebie ale to tylko dlatego że z Ciebie taka chudzinka jest i dzidzia musi sobie zrobić miejsce w środku dlatego tam się rozpychaja się dotykam i czuję dzidzie
no tak faktycznie mi tez przydałoby się coś takiego. A co masz na myśli co będziesz sobie robić może i ja z tego skorzystampo ciężko strawnych posiłkach...
A jakbyś weszła na majowe pogaduchy to byś zoaczyła, że napisałam wczoraj wiadomość :P tylko nikt mnie nie czytano już myślałam że przyjadę do ciebie i dam klapsy na gołą nonono
no właśnie ostatnio dostałam w jajnika od tego biegacza w środku. Z resztą do tej pory tam siedzi, bo boli jak nogę podnoszę do góry..dzidzia musi sobie zrobić miejsce w środku dlatego tam się rozpycha
Też się zastanawiałam od czego, ale po czasie przeszło, więc jest prosta odpowiedźto może mnie też od tego bolał lewy jajnik?? Bo miałam ostatnio taki ból że zgięłam się aż w pół i nie mogłam wyprostować.
no właśnie nie mogłam dziś, bo jechałam z moim do lekarza i to na szybkich podskokach bo zaspałtylko możesz chociaż się z rana przywitać kobieto
ok tylko nie zapomnij nas jeszcze dzisiaj odwiedzićzmykam bo głodna się robię...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość