K@tk@ kochana Ja też mocno trzymam kciuki za Ciebie/Was!!!!!!!!!! Wierzę, że w końcu będziesz tulić swoje maleństwo!!
p.s. śliczne zdjęcie Twoje i męża
witam wszystkie grudnioweczki:))dla wszystkich ogromne gratulacje ja bylam grudniowka 2007 ,ale ten czas leci...:)
zycze spokojnych 9 miesiecy i oby szybko minely:)
Serdecznie gratuluje wszystkim Grudnioweczkom Sama jestem z grudnia i dlatego mam sentyment do tego miesiaca Mamusia urodzila mnie 19 i w Wigilie juz byla ze mna w domciu Dalam jej cudowny prezent Powodzenia Grudnioweczki i szczesliwych 9mies.
Witam i gratuluje grudnióweczkom Mam do was pytanie kobietki Zastanawia mnie jedno, jeśli dzieciątko rodzi się w grudniu, to przypisuje mu się cały ten rok (tzn. teoretycznie w styczniu ma już rok..., w praktyce m-c...) A jak to jest, gdy trzeba zapisać np. dziecko do szkoły? Idzie razem z dziećmi ze swojego rocznika? Dla mnie to trochę by było niesprawiedliwe, bo te ze stycznia tego samego roku, będą starsze
Ja sie urodzilam pod koniec grudnia ale szlam normalnie z dziecmi z mojego rocznika mimo iz te ze stycznia wygladaly o rok starsze nie wiem jak mamy teraz robia
Monique, ja tez jestem z grudnia i poszłam do szkoły normalnie razem ze swoim rocznikiem. byłam najlepszą uczennicą w podstawówce, więc chyba wiek nie ma znaczenia.... a na młodsza nie wyglądalam bo zawsze byłam wysoka....w pewnym momencie nawet wyzsza od chlopakow w klasie....
lida82 - obecnie wymiar urlopu macierzyńskiego na pierwsze dziecko wynosi 18 tygodni, na następne – 20 tygodni, a na bliźniaki, trojaczki, itd. – 28 tygodni.[/quote]
hej Grudnióweczki jak tam u Was?? zaglądam i zaglądam, a tu cisza normalnie jak się czujecie?? brzuszki juz się rysują na horyzoncie linii?? pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie