Ja obiad juz mam gotowy to zasiadam na chwile
Widze ze zboczuchy o jednym tylko
ja sie staram tak Klusie wypedzic ale bez efektow narazie
spoko czemu nie ja jestem za i jeszcze Uleczkę z Obłuża zabierzemy i sobie pospacerujemy jak najbardziejto moze na jakis spacerek sie wybierzemy
a to szkoda bo zawsze wynajem lepiej wychodzi niż sprzedaż mieszkania. Ja na szczęście mieszkam na swoim i nie mam problemu z mieszkaniem.To nie bylo nasze
o czymś trzeba a ten sposób nie działa,ja próbowałam wszystkiego chyba i nic urodziłam 11 dni po terminie,poprzez wywołanie poroduWidze ze zboczuchy o jednym tylko
ja sie staram tak Klusie wypedzic ale bez efektow narazie
bardzo mozliwe,ja bylam po terminie 11 dni,i wszystkie dziewczyny ktore lezaly ze mna na patologii mialy coreczki i tez byly po terminie a pozniej jak sie zaczely rozdwajac to jedna za druga i miejsc na porodowce nie bylojak faktycznie będzie dziewczynka to jest duże prawdopodobieństwo,że ją jeszcze przenosisz poza termin
nie chce cie martwic ale moja siostrzenica ur.3 tyg temu i tez miala byc dziewczynkaa jak juz ur to wyszedl chlopak no i byl wielki szokinnej opcji nie ma niz dziewczynka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość