Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 cze 2009, 13:19

Shiva, twarda z Ciebie sztuka,no ale motywacja tez silna :ico_brawa_01:

A ja wlasnie zwymiotowalam,ale tak mega :ico_szoking: Normalnie im dalej tym gorzej,zadziej ale konkretnie :ico_zly:

Mialam chec na kapuste kiszona i zrobilam dzis pierwszy raz w zyciu surowke z kiszonej kapusty :ico_brawa_01: Ale pycha,a do tego beda mielone i ziemniaczki :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2009, 14:28

mniami :-D Ja za kapustką też przepadam. Ale dziś robię na obiadek fryteczki i kotleciki z piersi :-) Nad surówką jeszcze pomyśle :ico_oczko:

Na szczęście głowa powoli przestaje mnie boleć. Może po prostu za długo spałam.... ale tak rzadko mam okazję :-) Albo to przez tą pogodę.
Co do mdłości to dziś 3 dzień bez wymiotów, ale za to mdłości powróciły. Na szczęście nie są już takie straszne jak na początku. Rybka, główka do góry. Tobie też przejdzie :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 cze 2009, 14:37

a ja mam mdlosci coraz gorsze :ico_olaboga: rzygam jak kot :ico_placzek: najgorzej wieczorem ale i w dzien sie zdarza
powoli wywala mi brzuch...
ogolnie nadal zle :ico_chory:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 cze 2009, 14:48

Shiva, no juz doczekac sie nie moge kiedy to odejdzie :ico_olaboga:

Z Andrzejkiem bylo cala ciaze,aletylko raz rano i spokoj,a ten groszek mnie z zaskoczenia meczy :ico_wstydzioch:

dorotaczekolada, oj oj bidaku :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2009, 15:13

Dziewczyny - będzie lepiej - musi być. Ja staram się w to wierzyć.
Moje koleżanki, które nie mają jeszcze dzieci pocieszają mnie że kiedyś na pewno się to skończy - w najgorszym razie w grudniu. Trochę to złośliwe, ale niestety prawdziwe. Mnie nadal mdli, ale tak jak mi lekarz powiedział - w 14 tygodniu powoli mdłości przejdą. Oby :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 cze 2009, 15:23

ojjj kurcze napisałam posta i mi wcięło :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

widzę dziewczynki że u Was kiepsko z samopoczuciem. Jak mnie bolało gardło (na samym początku) piłam gorącą wodę z sokiem malinowym lub z cytryną i miodem i przeszło z tym że to był początek... Mam nadzieje że szybko Wam przejdą wstrętne wymioty i mdłości no i katary i bóle gardła :ico_nienie: won wstrętne chorubska!

opowiem Wam: wczoraj byłam u siostry i Jej córeczki Natalki. Natalka usiadła mi na kolanach ale zaczęła się wiercić i moja siostra powiedziała Jej, że nie można tak się kręcić bo :ico_nienie: ciocia ma dzidziusia w brzuchu a mała wtedy mówi do mnie:

pokaż ciocia proszę pokaż mi dzidziusia, ja tylko popatrze chociaż raz pokaż... :ico_haha_01: i puka w mój brzuch i zagląda pod ubrania :ico_haha_01: :ico_haha_01:

było smiechu co niemiara :ico_brawa_01:

ehh pocieszne są maluchy :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 cze 2009, 15:27

Shiva, to ja musze jeszcze 4 tygodnie poczekac :ico_szoking:
pokaż mi dzidziusia,
- hi,hi.

Moj synek tez wie,ze u mnie w brzuszku mieszka dzidzius,tylko,ze on taki maly,ze tego nie rozumie i tatusiowi tez pokazal,ze ma dzidzie w brzuszku

[ Dodano: 2009-06-04, 15:28 ]
anusiek, ty lepiej torta stawiaj,masz dzis 10 tydzien ciazy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

04 cze 2009, 15:32

kurcze jak tak czytam co piszecie... to naprawdę Bogu dziękuję, że ja przynajmniej nie mam wymiotów. kilka razy raptem było mi nie dobrze i to wszystko... od wczoraj boli mnie głowa. mam wrażenie, że przed ciążą bolała mnie częściej. brałam sporo tabletek a teraz już 12 tydzień bez żadnej tabletki przeciwbólowej. ale dziś bym chętnie coś wzięła... myślę, że często głowa mnie boli przez ciśnienie. ogólnie mam niskie, a teraz w czasie ciąży jeszcze mi spadło. lekarz nawet powiedział żebym w takim razie wróciła do picia kawy bo tak niskie ciśnienie też nie jest dobre... . Dziewczyny wiem już, że część z Was ma szczęście mieszkać nad morzem.... skąd dokładnie pochodzicie? ja jestem z Warszawy. i dużo bym teraz dała za to aby codziennie móc się przespacerować nad wodą... , ale nad Wisłę mnie nie wysyłajcie przypadkiem bo tam troszkę śmierdzi... a węch mam dosyć wrażliwy aktualnie :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 cze 2009, 15:45

Rybka FAKTYCZNIE!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jakoś ostatnio przestałam liczyć, to chyba dlatego że tu gdzie jestem dużo się dzieje :-D

Rybka a Ty już w poniedziałek zobaczysz Maleństwo :ico_brawa_01: ja w czwartek :ico_brawa_01: no i już prawie zleciało :-)

meg ja też aktualnie w Warszawie jestem (Ursus) i też chętnie bym się wyniosła na łąkę, przy lesie lub nad morze...gdziekolwiek byle z dala od zgiełku samochodów i samolotów nad głową :ico_oczko:

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

04 cze 2009, 16:04

no tak w tamtej okolicy to jeszcze masz non stop samoloty ( pracowałam lat kilka... obok Ciebie więc wiem coś o tym :ico_haha_01: ) ja samolotów nie mam, ale żadnych atrakcji w zamian również :(
ja dzidzię zobaczę 10 czyli w środę. cieszę się, ale też mocno denerwuję... życzę nam wszystkim super dobrych wyników badań! ojojoj jak mnie dziś boli głowa... nawet nie chce mi się wyjść z domu. obiad musi być z tego co znajdę w lodówce! :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”