a ja wczopraj pisałam o tych ziemniakach z kapuchą no i zrobiłam dzisiaj chłopaka a do tego karczek z sosikiem mmmmm wiem ze beda zadowoleni - teraz tylko na mezusia czekam
magduś81, a u mnie wszystko po staremu, jestem na zwolnieniu z jednej pracki ,za to na pazurki ma więcej klientek, bo jak babeczki się zwiedzialy ,że mam więcej czasu to dzwonia jak opętane
a poza tym ok , usg mam mieć 18 czerwca , i możedowiemy sie co bedzie , bo już bym sobie jakieś ciuszki zakupiła i nie wiem czy z samolocikiem czy z kwiatuszkami
dobra musze spadac , bo za ręcę sie bierzemy , nogi mam juz piękne
Odebrałam wyniki morfologi i moczu i oczywiście anemia się pogłębiła i mam 10,8 a hematokryt 32,2 wyniki moczu też nie najlepsze bo mam liczne nabłonki i baktrie. Te bakterie sa najgorsze bo to znowu jakis stan zapalny
Ciekawe co na to mój ginek.
Babeczki plecy mi odpadają macie jakies pomysły co zrobić żeby mniej bolały.
magduś81, jak mnie plecki bola to amolem smaruje , co do tych wynikow no to nieładnie co to za anemia sie przyplatała bigottka, no wreszcie sie doczekałas, moja mała dzis znowu szaleje na całego
Do juterka kochane pappa
Witam z rana.
Ja właśnie szykuję się do wyjścia do biura ze zwolnieniem więc później wpadnę oczywiście nastukacie jak zawsze bo jak może być inaczej i znowu Was będę pół godziny doczytywać ale trudno się mówi.
Wstałam z lekkim bólem brzuszka ale mam nadzieje że to nic poważnego i że szybko przejdzie.
Do usłyszenia później