ja tez próbowałam jej dać ale wypychała mi smoczek językiem ale odczekałam pół godzinkin i zjadła ładniekiedys sama go juz wzielam i nakarmilam bo 6h wogole nie wolal ani nie plakal
jedziemy razem i może dojadą do nas znajomi na grillajedziecie z Emilka czy zostawiasz mamie?
no wlasnie sie zastanawiaslam ale znalazlam artykul i przepis ze mozna razem gotowac wiec gotuje razem jesli cos sie malej bedzie dziac to ugotuje oddzielnie nastepnym razem... a ile takie zupki wladnej roboty mpoga stac?milutka204, a gotujesz mięso osobno?? bo we wszelkich zaleceniach bazgrzą, żeby mięso dziecku gotować osobno, a potem samo (bez wywaru) dodać do warzyw
juz mam ją obcykaną od trzech lat ale dziękuję za troskęananke, kiedyś jak robiłam ankiety to korzystałam z tej stronki http://www.ebadania.pl/index.php może ci się przyda
noo, ale to chyba dla starszych dziecino wlasnie sie zastanawiaslam ale znalazlam artykul i przepis ze mozna razem gotowac
jak włożysz w cosik i do lodówki to dwa dni - jak każda zupa z mięsem.... jeśli zawekujesz to dłużeja ile takie zupki wladnej roboty mpoga stac?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość