noo, kto ma nerwy ten spać nie może

stawiam kawkę i herbatkę, mam nadzieję, że jak powstajecie to jeszcze ciepłe będą

u mnie jest 4 rano

wczoraj po planowaliśmy wszystko, zapisane na kartce

więc witam się tylko i gnam do kuchni, ugotuję Alkowi zupkę i nastawię warzywa na sałatkę chociaż, a potem wydumam, co następne

[ Dodano: 2009-06-06, 06:20 ]
noo, Laseczki, wstawać, szkoda dnia

ja juz zupka zrobiona, jak wstaną luda, to dodam kleiku i kilka łyżeczek owsianki z glutenem i zblenduję

któraś z Was pytała, czy solę - ja absolutnie jestem przeciwna soleniu i słodzeniu pokarmów dziecku.... na te delikatne nerki, które i tak mają niesamowite obciązenie z okazji nowych pokarmów nie potrzeba jeszcze obrzęków na miedniczkach od soli....
z cukrem to samo, nawet glukozą czy tym bardziej miodem bym nie osłodziła czegokolwiek.... dzieciaczki nie znają smaków, mi nie musi smakować ważne, żeby zdrowe dla dziecka było

siedzę i dumam, co robić następnego, ale niesety chyba tylko popiłuję paznokcie, bo do pozostałych robót muszę włączać jakieś urządzenia, typu mikser, czy blender... a ciasto też bym już mogła jedno zrobić... no nic, poczekam

[ Dodano: 2009-06-06, 06:40 ]
noo, to tak w przerwie

Martuś, mam nadzieję, że niebawem do nas wrócisz...

męża masz pierwsza klasa, więc poradzi sobie z Milenką na pewno

heh... trzymam baardzo mocno kciuki, tak mocno, że aż bieleją mi kostki...

[ Dodano: 2009-06-06, 06:44 ]
tak doczytuję powoli

mój Alek się nerwusek robi ostatnio

[ Dodano: 2009-06-06, 06:52 ]
dobra, pazurki zrobiłam

zaraz spadam się kąpnąć i włoski przeprać i już pewnie Alek wstanie

chciałam Wam bardzo, ale to bardzo podziękować za pomoc przy ankietkach

i bardzo, ale to bardzo bardzo podziękować za to, że jesteście, że moge Wam powiedzieć, co mi na sercu leży (zarówno z radością, jak i żalem, czy bólem) i uzyskać dobre słowo, radę